Zglobova prsta za tvrdoglavo pranje i gos | BA.inspinre.com
Modu

Zglobova prsta za tvrdoglavo pranje i gos

Zglobova prsta za tvrdoglavo pranje i gos

Pranje-i-gos su oko od naturaldom i vjerovatno je pokušao sve kovrdžav barem jednom. Za neke, tuš-n-go su super lako i jednostavno uključuje grabljama proizvoda kroz svoju kosu. Za druge, tuš-i-gos uključiti malo više posla i da će zahtijevati kovrčava ne samo rake, ali da način harmoniku i glatka kao dobro.

Ali za malu nekoliko, tuš-and-go su još složenija zbog neujednačene obrasce pregib, kovrča i one zakrpe koje odbijaju da uviti. Ako ovo zvuči kao svoju kosu na sve, onda prst motanje može biti odgovor za vas.

Prst motanje pomaže izgladiti vaše kovrče, smanjujući kovrča, definiranje kovrče u neposlušnu područjima, a večernji izlazak vaše pregib obrazac formiranjem jedinstvene kovrče.

Kako Master Finger brizganjem

  1. Za početak, početak svježe očišćeno, mokar kosu koja je odvojena u male sekcije. Nanesite proizvod na jedno poglavlje osigurati da se primjenjuju lijepo gel ili debelih stajling krema na vrhu vašeg hidratantne kreme ili ostaviti-u. Gel ili krema će vam omogućiti da oblikuje svoj lokne za ovaj stil i dati više čekanju od hidratantne kreme ili ostaviti u miru.
  2. load...
  3. Nakon nanošenja proizvod rake kroz kosu prstima da se distribuira ravnomjerno i ohrabrite kovrče zgušnjavanje. Ovaj korak je opcionalan, ali da se zaista lokne i velikih grudica često vodim Denman oprao kroz te sekcije. Kada je završeno, držite odjeljak u jednoj ruci i koristiti prste druge ruke da se odvoji mali komad. Zatim sa slobodnom rukom koristiti kažiprst da će završiti na mali komad kose oko nje dok kreće prstom kosa shaft- to se zove prst namotavanja. Ova tehnika može potrajati malo navikavanja, ali kada imate ga da će biti lako dobiti kroz ostatak kose.
  4. Nastaviti da se odvoji više manjih komada iz vašeg odjeljku zavojnica prst sve dok se kosa u tom poglavlju je definisan. Kada se radi sa tom delu potez na sledeći ponavlja gore navedene korake.
  5. Ne zaboravite da se ponovo navlažite odjeljak koristeći sprej bocu napunjenu vodom prije nanošenja proizvod ako se ne osuši.

Varira svoj stilova, možete finger zavojnice manjim ili većim sekcije za promjenu promjera vaše kovrče. Također, kako biste smanjili jačinu vaše kose, pokušajte prst namotavanje veće sekcije i da se postigne velika kosa, koristite manje dijelove.

load...