Žena u medijima ide prirodno | BA.inspinre.com
Modu

Žena u medijima ide prirodno

Žena u medijima ide prirodno

Nedavno mi je sestra rekla nešto u smislu da želi da ide potpuno prirodno. Morao sam da zadrži moje uzbuđenje dok sam odgovarao na njena pitanja o tome kako stil i brine za svoju kosu dok je prešlo. Ako ste bili prirodno kovrčava za bilo koji vremenski period, verovatno ste doživjeli istu vrstu uzbuđenja kada je prijatelj, član porodice ili čak stranca na ulici izjavljuje da vam da su odlučili da se prirodno kada vide tvoje vlastite prirodne kovrče. To je ne čudi da smo ga volimo isto toliko kada dođemo da vidimo žena u medijima grli njihova prirodna tekstura i ide prirodno.

Da li oni to znaju ili ne, kao žene koje vidimo u časopisima i na velikom ekranu ponosno parada svoje prirodne teksture, oni nam govore ", i ti su prirodno lepa baš onako kako ste - ne morate ispraviti kosu samo da stane ideja neke tuđe dobre kose. " Kakav divan poruku poslati mlade djevojke koje su ih gleda kao uzor!

Čak i ako smo već prošli prirodno, većina nas vjerojatno bih da smo imali žena u medijima da gleda u za prirodno glamurozni kosu-inspiracija, dok smo odrastali. Čak i sada, mogli bismo i dalje žele više primjera žena visokog profila s prirodnom kosom. Vidjevši mediji sve više pokrivaju dame poput Oprah, Jill Scott, Nicole Ari Parker i Melissa Harris-Perry sa svojom prirodnom kosom je ohrabrujući, ali i što nas čini želite da ga češće vidjeti.

load...

Srećom, mi ne čekaju da mediji sustigne - mi smo ti koji se stalno šalju jedni drugima ovu pozitivnu poruku preko YouTube-a, blogova, foruma i upoznajte-up. Ipak, devojčica u meni hoće da pogled se iz moje mjesto u redu na check out brojač i vidjeti lica lijepe poznate prirodne kose žena bulji u mene iz časopisa i nasmijan kao da kaže: "Ja sam to uradio a možeš i ti! "

Ženama u medijima, koji tek treba da javno podijeliti svoje prirodne kose: bismo da te vidim da grli vašu prirodnu teksturu!

Šta ako prva dama Michelle Obama nosila prirodno kovrčave twist-out? »

Šta ako Tatyana Ali potresla prirodne lokne? »

Šta ako Cole nosio prirodni podignutom kosom? »

Žele više?

  • Jill Scott Goes Prirodno za naslovnicu Essence
  • Nina Ellis-Hervey čini ljude Magazine!
  • Oprah pokazuje off joj prirodni Curls!
load...