Zašto žene koriste konopne četke za svoju kovrdžavu kosu | BA.inspinre.com
Modu

Zašto žene koriste konopne četke za svoju kovrdžavu kosu

Zašto žene koriste konopne četke za svoju kovrdžavu kosu

Govorim o četke konjska dlaka. Da, četke koje su kreirane da opere zaplete od konjske grive. Mnoge kovrčave žene se kunu u to! Dokle god se ne dijele sa svojim konjem treba biti u redu. Ovo je vrlo neobično četka ima inovativan dizajn čine jedinstveno fleksibilan češalj redova da lagano otpustite zaplete.

Ona je stvorena da spriječi čupanje kose ili razbijanje niti pomicanjem sa kosom, a ne protiv nje.

Postoje bilo gdje od 7. Do 9. Fleksibilan češalj redova koji savija se i utisnite natrag bez oštećenja kose. Od plastike, to obično teži oko 1,4 grama i duga oko 8 ¾ inča. Ona je stvorena da spriječi čupanje kose ili razbijanje niti pomicanjem sa kosom, a ne protiv nje. Napravljena je od najlona i ima valovit ručku sa rukohvatom za jednostavnu upotrebu. Pobjednički komponenta u ovom četkica je svojim fleksibilnim redova koji nisu priključeni na vrhu, što omogućuje optimalno fleksibilnost u četkanje.

load...

Kako se to u poređenju sa drugim četke?

Prema mišljenju žena koji su probali sva tri, čini se da se tuku i druge četke poput Alga Teezer i Denman. Dok sam čuo i čitao recenzije u kojima kovrdžav bulaznio kako o Alga Teezer i Denman, čula sam i da mogu izazvati lom za neke žene. Još nisam čuo bilo negativnih iskustava s četka za kosu konja, osim žalbe na strmim marže za nekoliko trgovaca.

Neke marke su preimenovanje i preradi četkom kao detangling četkicu za kovrčavu kosu, ali to je samo isti stari četka bez obzira na to odakle ti to.

Članovi naše zajednice su kupili njihov na njihove lokalne napajanje konja ili poljoprivredne trgovine, kao Tractor Supply Co Store, za oko 5 €. Takođe, možete ih naći na Amazon Alga Wrangler za 11 € i Chicks Saddlery za 1 €.

Ako razmišljate o davanju to četka Pokušajte, gledati ove filmove da vide kako se koristi četku i da li su te žene kao što je to (hint, prvi video je pod nazivom "BEST Detangler četku").

The Best Detangler Brush

CoilyHeadChick radi odličan pregled ove jedinstvene četkice koja klizi prilično lako kroz kosu. Sada ona ima svoju kosu zasićene u šampon, ali većina koji koriste četkicu reći da to sa regeneratorom. Mislim da koriste uređaj bi bio mnogo bolji ulog kao dobro. Ona je čak i prodaje četkice je na svom sajtu (koji je spominje), ali oni su prilično popularna i može se naći samo o bilo gdje, uključujući Amazon.com.

Prirodna kosa raščešljavanje Režim

Moja prirodna Sistas govori o svom detangling režim pomoću Felicia Leatherwood raščešljavanje kose Četka, koja je vrlo slična konja detangling četkom. Ona također ima flex-čekinje (kako ih ona zove) koji omogućavaju "tečnost pokreta". Ona pokazuje jedinstven dizajn i kako se proteže kao li oprao kroz kosu. Ona počinje od dna i svoje radove došao dovde da opere kroz i potpuno otpetljati sekcije mokru kosu. No prepreke dok je zaglađuje sa povjetarac. Feliciju Leatherwood Pink raščešljavanje kose Četka je 10 € se kad je nastao ovaj video, ali sada 16 €.

load...

Dakle, jesi li na brodu ili ste to već pokušali? Želimo da znam ispod tako komentar i javite nam ako ga volite, mrzite ili ga kupuju.  

load...