Zašto sam prekinuo dubinsko grejanje preko noći | BA.inspinre.com
Modu

Zašto sam prekinuo dubinsko grejanje preko noći

Zašto sam prekinuo dubinsko grejanje preko noći

Međutim, iako sam počeo inkorporirati proteina u svoj režim i osjetio veliki napredak u snazi ​​moje kose i vidjela pregib povratak obrazac, ja i dalje spavao u dubokoj uređaja često. E sad, stvar je u tome, nisam uradio to da se bilo kakve dodatne pogodnosti, a, ja bih spavao u mom uređaj iz čiste lijenosti. Ponekad, umoran sam i ja samo mi se ne peru ga. Ali onda, ove jeseni, pročitao sam dva vrlo zanimljiva i informativne članke:

Prirodnim Haven

Duboko uređaj: Utjecaj vrijeme i temperature / Heat

1. Povećanje vremena ostavite uređaj na kosi omogućava da više od toga da se adsorbuju sa maksimalnim adsorpcije na 20- 30 minuta.

Ključni sastojci koji se mogu držati za kosu (tenzidi, hidrolizat proteina, silikone, polyquats itd) će to učiniti u roku od sekunde primjene uređaj. Ako se ostavi na kosi duže, iznos će generalno dvostruko u roku od 10 minuta. Ako se ostavi na još 10-20 minuta, iznos će se povećati za još 60-100% znaka postavljena na 10 minuta.

load...

[W] kokoš uređaj se zagrijava do 35 ° C, na 10 minuta bilo je nešto više od 5% na kosi i na 30 minuta bilo je nešto više od 10%. Zbog toga temperatura raste adsorpcije. Pravilo ipak ostaje isti, u smislu daljih uređaj drži na površinu nakon 30 minuta.

Da li treba da Deep Stanje kosu?

Postoje mnogi naturals koji će usloviti svoju kosu satima u vremenu, jer im se sviđa mekoća da se razvija. Ako ste u ovoj grupi, ti si neko ko voli previse regeneratora za kosu. Mekoću osećate je najvjerovatnije odnosi na promjene u keratina i treba biti oprezan pri rukovanju kosu kada je taj mekani jer će biti slabiji dok se ima vremena da se oporavi svoje jače konformaciju.

Pa, nakon čitanja da je 1) uređaj više od 30 minuta ne daje nikakve dodatne pogodnosti kao adsorbtion platoi i 2) uređaj satima u vrijeme uzrokuje Tražim promjenu u keratina koja rezultira omekšavanje i slabljenje, sam počeo da preispituju moja post oprati, duboko navika uređaj. Sada, iako sam prilično prestali duboko uređaj preko noći, a često duboko jedini uslov za 30 minuta do sat vremena, ja i dalje uvjet za 3-4 sata na prigodu. Ali opet, to je da se ne bilo kakve dodatne pogodnosti... To je samo zato što mi se ne ustaje da isprati moju kosu i stil it !! ZNAM!! LOL!! Ali, ja zaista radi o vođenju duboko uređaj do 30 minuta ili max jedan sat !!

Sada, iako ja ne radim post-pranje duboko uređaj preko noći više, ja i dalje spavati u svom pre-poo (Vatika ulja pomiješana s Aubrey GPB i / ili Aubrey Honeysuckle Rose). Razlog zbog kojeg sam ovo je zato što je studija učinjeno na prednosti kokosovo ulje za pred-pooing pokazali efekte sa preko noći aplikacija, tako da je ono što se preporučuje. Sam i pre-poo moje suhe, ne mokre ili navlaženu, kosu. Međutim, Aubrey uređaja ne sadrže vodu kao prvi sastojak... Tako da sam razorene o njima miješanje sa Vatika ulje za moj preko noći pred-poo. Međutim, za sada, ja ću nastaviti ovu praksu kao moja kosa izgleda rade odlično sa kombo i ne osjećati previše mekan. Mislim da je protein u GPB i "protein-zadržavanje" svojstva kokosovog ulja može imati neke veze s tim! I, znate izreku, ako nije pokvareno...

load...