Zašto morate dodati uredjaj za odlazak u svoj režim | BA.inspinre.com
Modu

Zašto morate dodati uredjaj za odlazak u svoj režim

Zašto morate dodati uredjaj za odlazak u svoj režim

Od ide prirodno, verovatno ste u pitanje važnost postojanja odsustva-u uređaj u svoj režim. Neki odsustvo-u uređaja izgledaju kao dodatni, nepotrebni korak u vašem arsenal proizvoda i mnogih naturals odaberete da ih ne koristi. Druge, posebno one koji uživaju koristeći metodu LOC, uvijek imaju tendenciju da imaju odsustvo-u uređaj pri ruci.

Ostavite-u uređaja možda ne izgleda tako važno kao koristeći šampon ili uređaj, ali oni zapravo služe mnoge svrhe: za njegu i vlaže kosu, sprečavaju lomljenje i ispucale vrhove, omekšavaju kosu, pitome kovrča, i pomoć u otpetljava. Mnogi odsustvo-u uređaja imaju vodu kao jedan od svojih prvih sastojaka: to su uglavnom super za obnavljanje suhu kosu s vlagom. Ipak, drugi ne mogu ni da vodu naveden kao sastojak. Fokus ove vrste odmora-ins je više o brtvljenje vlagu istovremeno osiguravajući lakše raščešljavanje i glatkoću. Obojica su također može pomoći u prevenciji oštećenja / loma, i snagu.

load...

Za mene osobno, ostavi-u uređaja su definitivno klamerica kada je u pitanju moja kosa. Spritzing odsustvo-u na mojoj kosi odmah čini moje kovrče izgledaju i osjećaju više hidratizirana i definiran nego što je to odmah nakon što sam završio operem kosu. Jedan od mojih omiljenih odsustvo-ins je Jane Carter Solution revitalizirajući koji se ne ispire. Ovaj proizvod sama definira moje kovrče i daje mi ogroman sjaj. Ja pratiti s kremom (obično Cantu Shea maslac je hidratantna Curl Activator krema) i Vatika kokosovo ulje, a zatim stil.

Ako ste oprezni o tome što se ne ispire sa kose može učiniti za svoju kosu, evo nekoliko razloga zbog kojih možete uzeti u obzir, uključujući ih u svoj režim, ako već niste:

Vlaga

Da, sama voda je vlaga, ali veliki odmor-u uređaj može imati mnoge druge sastojke koji pomažu u povećanju vlage vaše kose. Na primjer: aloe vera, što naravno pomaže kosi zadržavaju vodu / vlagu, ružina vodica, koji također obnavlja vlažnost vaše kose, a glicerin, koji će povući vlagu iz zraka u vaše vlasi.

Snaga

Mnogi odsustvo-u uređaja uključuju protein pomoći u jačanju vaša kosa: na primjer, hidrolizirani protein pšenice, što je dovoljno mali da se apsorbira u okno za kosu i jača kosu od pucanja.

Dodano bonuse

Uz opskrbu vlagu i snagu, veliki odmor-u uređaj može pružiti sjaj, povećati pregib definiciji, eliminirati kovrča, osvježite vaše kovrče, i pomažu održati svoju kosu do naredne dan pranja.

load...