Zašto je životni stil minimalističkog proizvoda za mene | BA.inspinre.com
Modu

Zašto je životni stil minimalističkog proizvoda za mene

Zašto je životni stil minimalističkog proizvoda za mene

Kada je u pitanju kupovine proizvoda, ja sam vrlo selektivan. U prethodnom članku, zajednička sam da je cijena, komentare i reputaciju brenda su faktori pri odabiru proizvoda za moju režim. Upotreba tih faktora mi je omogućilo da postanu svjesniji sa mojim kupovne navike. Moja kolekcija proizvoda na kraju pala jer sam sve proizvode koje sam trenutno imao. Moja kolekcija nije rapidno povećati, jer sam samo ponovo kupuje proizvode koji moje kovrče uživali. Primijetio sam da je moj proizvod narkoman dani su opet i nisam bio u iskušenju da kupite najnoviji proizvod na polici. Stavljate li vaš proizvod narkoman dana iza vas? Da li ste trenutno na minimalizam putovanje i želite da dodate svoju kolekciju proizvoda za kosu na listu? Ispod su razloga zašto izabrati minimalistički Lifestyle proizvoda:

Uštediti novac

Uživam štedi novac kupovinom proizvoda koji održavaju zdravlje moje kose. Kada su novi proizvodi pušten na slobodu, ja ću istražiti sastojke i pročitajte recenzije online od kovrdžav sa sličnim teksture za kosu kao i moja. Ovo mi omogućava da ne bi bilo impulsivne kupovine i dozvoljava mi da mudro odabrati sa mojim kupovine. Prilikom kupovine svoje proizvode, ja ću uzeti pogled na moj e-mail inbox za bilo kakve promocije na moju omiljenu trgovinama. Na taj način mogu dobiti mojih omiljenih proizvoda za povoljnoj cijeni!

load...

Kupiti kvalitetni sastojci

Biram kvalitetnih sastojaka preko proizvoda. Ja sam trenutno koristi Shea vlage Manuka Honey šampon i regenerator i TGIN Green Tea ispire u mom režimu. Ostatak stvari su prirodne sastojke koje imam u moj dom. Ulja, Butters, i drugih prirodnih ovlaživača su sastojci koji se koriste preko mog kose i kože režima. Radije stvoriti svoje tretmane i oblikovanje proizvoda s tim sastojcima, jer znam koji sastojci rade za moje kovrče.

Save Storage

Od moja kolekcija proizvod je mali, ja sam u stanju da ih lako čuvati. Ovo mi omogućava da sačuvate skladište u mom stanu. U toku dana pranje, mogu oblikovati svoju kosu bez proizvoda širom kupatilu. Mogu staviti sve svoje proizvode u jednoj ladici i ne brini za izazivanje nereda. Ja sam također u mogućnosti da brzo pristupiti svoje proizvode kad god to potrebno.

Dobiti na korijen problema

Da sam primetio bilo kakve promjene sa kose i vlasišta, to je lakše za mene da biste dobili na korijen problema. Tokom mojih ranijih proizvoda narkoman dana, ja bih doći do problema sa kosom i nikada ne bih znati razlog zašto. Pokušao sam različite proizvode i marke; postalo je teško shvatiti zašto sam bio doživljava problem. S obzirom da sam trenutno koriste samo tri proizvoda, ne mogu lako riješiti razloga zašto sam ja doživljava pitanja.

Da li trenutno bavljenja Lifestyle Minimalistički proizvoda? Koje savjete i trikove rade za vas? Molimo vas da podijelite sa kovrdžave zajednice.

load...