Više talasastih grešaka u kosi možete potpuno bez života | BA.inspinre.com
Modu

Više talasastih grešaka u kosi možete potpuno bez života

Više talasastih grešaka u kosi možete potpuno bez života

Valovita kosa izgleda jednostavno, ali može biti zbunjujuće za održavanje. Zašto? Jer ponekad stvari kao što su vremenske prilike, trenje, tkanine koju ćete nositi i što radite da to može poremetiti prirodni oblik i tijelo valovite kose ostavljajući je gledajući ravno i ravno.

Dobra vijest je da ne morate učiniti mnogo da bi svoj brave tražim predivno.

"Mnogo brige za valovite i s'wavy kosa je o onome što nećete učiniti, a ne ono što radite", objašnjava Lorraine Massey, suvlasnik Devachan saloni i spa i autor knjige "Curly Girl: Odgovor Priručnik ".

Evo, jednostavan način dati svoju kosu malo tijelo.

Dobivanje Too Many Redovito Šišanje

"Ako je kosa kratka, val vaše kose my neće biti vidljiv", kaže Massey. "Često kosu mora rasti možda čak i pored ramena prije nego što se pojaviti vaše valova, a zatim početi da okrenuti i okrenuti."

load...

Međutim, mnogi od nas su programirani da misle da moramo smanjiti naše kosu svakih nekoliko mjeseci, ili ranije. Na koaksijalni svojim valovima od skrivanja, zaustave te salon imenovanja, tako da možete pustiti kosu rasti dovoljno da pokaže svoj pravi pregib! (Bonus: Ti ćeš da uštedite novac!)

Imajte na umu da bi trebali da se u salon za vrlo mali trim svakih šest tjedana. Ali izbjegavajte velike rezove dok se valovi su izrasli!

Četkanje i feniranja

Kao što su česte frizure, četkanje i feniranja su dvije stvari koje smo podigli da mislim da treba učiniti da kosu. Ali oba mogu biti oštra na kosu i može napraviti valovite Žena vjerujem da ju niti su ravne. Visoke topline iz fen ili stan željeza može oštetiti i isušiti kosu. A četka može poremetiti prirodni oblik vaše valova toliko da oni nestanu, izgledaju nezdravo i položeno!

Umjesto toga, očešljaj pod tušem samo kada je zasićen u uređaj koristeći samo prste, a zatim SCRUNCH kosa blago naviše prema vlasište. Učinite to sa glavom nagnuta naprijed i stoji dalje od vodotoka. Ponovite to u malim sekcijama oko glave.

"To predstavlja više pokreta na valovima čak i za vrijeme čišćenja rutinu", objašnjava Massey.

Kako ste Tuš

Talasasta kosa je osjetljiv tip i mnoge stvari mogu poremetiti svoj prirodni oblik.

"Kada stanete pod tekućom vodom u tuš, kup kosu sa svojim rukama tako da je pritisak vode ne napišite valova mlitavo i letargičan", kaže Massey.

Također, kup kosu u vaše ruke kada isprati vaše sredstvo za čišćenje i uređaj. Druga opcija je da se ubaci na mrežicu za kosu na prije odlaska pod mlazom vode tuša.

"Na taj način voda teče kroz kosu i omogućava vam da ga očisti prstima, ali pomaže sadrže prirodnu strukturu talasa kosu a", objašnjava Massey.

Kako ste Stanje

Primjenjuju samo uređaj iz stomak vaše kose prema dolje, a ne počevši od korijena ili ćeš završiti sa ravnu kosu. To je rekao, ako ste skloni da biste dobili oreol kovrče na korijene možete primijeniti vrlo malo uređaja na to područje.

Ako vaša kosa ne dobije kovrdžava ili je beba u redu, uređaj prečesto mogu zap svako tijelo i volumena iz vašeg brave, tako da eksperimentišete sa koliko dana tjedno vam je potrebno da to učinite. Na kraju, isperite sve uređaj iz kose, jer sve ostatke može težiti niz valova ostavljajući ravnu kosu.

load...

Sušenje Your Hair Standing Up

Ako vaš talasi su stvarno labave i lijeni, gravitacija može povući kosu ako sušite je stojeći i na taj način ispraviti tvoju valova. Umjesto toga, leže na podu na joga prostirku ubrusom stavlja na mat. Raširi mokru kosu po podu sve oko sebe (kao neki veo) i osušite kosu za kosu i kosu difuzor. Također se možete učiniti istu stvar sa glavom na rubu kreveta i kosa visi preko ivice krevet.

Samo se pobrini da kosu je na nisku temperaturu. Ovo bestežinsko način sušenja stvara lifta na vlasište i valova koji su puni i definisani.

Ako kojom se utvrđuju prilikom sušenja kosu čini čudno, uzmi neki patka račun snimke i clip ih oko korijena kose držati plače dok su se osuši. To će pomoći da se izgradi volumena i omogućiti da ostanete sjedi ili stojeći kao suvu kosu.

Žele više?

Valovita kosa može biti nezgodno i teško proizvodi mogu potpuno vagati ga. Izbjegavajte da katastrofa i izbjeći ove valovite kose proizvode možete potpuno živjeti bez!

Final Thoughts

Budite sigurni da spavate na satenskom jastučnice noću, previše! slučajeva pamuk jastuk može povući svoju kosu i nered sa svojim talas obrazac. Spavaju na satenskim će očuvati vaše kovrče i pomoći promovirati drugi dan kosu!

load...