Vaša kosa vam ne pada, možda je to i to | BA.inspinre.com
Modu

Vaša kosa vam ne pada, možda je to i to

Vaša kosa vam ne pada, možda je to i to

.pa kad vidite da je zbog nedostatka pitate: "Zašto je moja prirodna kosa mi je što nije?" Pa, kosu nikada ne zakaže. To je vjerojatno svoju rutinu.

Kao što je moja kosa je napredovala, tako je i moja zapetljavanje. Moje washdays rasla i moja frustracija je počeo da raste. Zdrav razum nije tako čest kao što se misli, tako da je bilo previše dugo prije nego što sam napravio vezu koja dužu kosu značilo više zapetljavanje. Bilo je čak i duže prije nego što sam došao do spoznaje da mi je potrebno da promenim rutinu. Izgubio sam previše dlaka na ludi borba koja je više unutrašnje (po mom mišljenju) nego u mojoj kosi. Moja kosa nije bio problem, ja sam bio problem.

Često nove Naturals, pa čak i frustriran veterani odustati od putovanja prirodnu kosu prije nego što mu daje punu i fer šansu. Moje pitanje je bilo jednostavno. Morao sam promijeniti moju rutinu. Morao sam da operem kosu u rubrikama i da bude strateški u mom pranje rutinu. Svi smo postali ugodno frizuru, rutina pranje, a određeni proizvod, tako da kada vidite da je zbog nedostatka pitate: "Zašto je moja prirodna kosa je zbog nedostatka mene?" Pa, vaša kosa nikada ne zakaže. To je vjerojatno svoju rutinu.

load...

Je frizuru ošteti kosu?

Baš kao i prekomjerna upotreba proteina ili nosi pletenice preusko prečesto, previše loša za kosu prakse može biti štetno za zdrave kose. Često praksa ili stil sam po sebi nije loš, ali prekomjerna upotreba može dovesti do oštećenja. Ako se rastanemo kosu na istom mjestu prečesto i počnete da vidi lom, možda je vreme za neku drugu ulogu. Ako primijetite ivice su proreda i nosite uske kike, onda možda ćete morati probati različitih stilova. Možda ste ugodno frizuru ali vaša kosa biti potreban odmor.

Ako se rastanemo kosu na istom mjestu prečesto i počnete da vidi lom, možda je vreme za neku drugu ulogu. Ako primijetite ivice su proreda i nosite uske kike, onda možda ćete morati probati različitih stilova. 

Prorjeđuje ili ćelav spotova treba uvijek biti upozorenje da nešto nije u redu. To ne mora uvijek doći odmah nakon što je nosio stil koji je dodao previše napetosti ili suviše visokoj temperaturi je primijenjen u stanu peglanje. Ponekad je potrebno vremena za štetu da se dogodi, tako da može biti teže utvrditi koje je izazvao. Imajte na umu da će se prosječna osoba izgubiti bilo gdje od 50 do 100 vlasi dnevno, a prorjeđuje je uobičajeno kod žena.

Prorjeđuje ili ćelav spotova treba uvijek biti upozorenje da nešto nije u redu.
Neka vaše stil navike oštetio?

Prema Health.com, sušilo za razrjeđivanje ili gubitak može biti od fizičkog stresa, trudnoća, previše vitamina A, i nasljednost kao gubitak žensko-obrazac za kosu (androgene alopecije). Još jedan veliki problem je briga loše kose, koji se na kraju stvoriti suhu, krhku kosu ili kosu razrjeđivanje. Livestrong napominje oštre proizvode, prekora toplinskim oblikovanjem, pa čak i uskim rep mogu svi biti krivci za kosu razrjeđivanje.

Vaša kosa raste i mijenja zajedno sa vama, i kao što smo nalaze utjehu sa stilovima, proizvoda, i rutine, oni mogu biti zaglavljen u vremenu kada sve ostalo je nastavio dalje. Slušajte svoje kose i gledati znakove prekomjerne prolijevanja, suhoća, lom, ili rijetku kosu. Ponekad je tretman protein nije jedino rješenje. Ponekad je vrijeme za novu frizuru.

load...