Uzmite novu kremu za mekanu kožu i kovrdžavu kosu | BA.inspinre.com
Modu

Uzmite novu kremu za mekanu kožu i kovrdžavu kosu

Uzmite novu kremu za mekanu kožu i kovrdžavu kosu

Ako je miris klorirana voda i zaštitu od sunca šalje talasi niz kičmu, to je vjerojatno zato što ste povijeno pri pomisli na vaše kovrče uzimajući natopljenom u bazenu vode. To je legitiman strah da mnogi Naturalistas imaju, a ja sam tu da vam kažem da ne morate biti u strahu od skakanja u bazen ovog ljeta zahvaljujući Shine 'n Jam je potpuno novi DD Crème!

iStock - David Prado

Kako da biste dobili Soft Skin & Natural dlake ovog leta DD Creme

  • Koristite crème kao hranjiva kutikule protectant da spriječi kosu od potapanjem u gadan kemikalija iz bazena koji mogu dovesti do oštećenja. Prema tima EBONY "Dodavanje sloj ulja ili protectant će pomoći u minimiziranju penetracija klora vode dok hidrataciju vaše vlasi."
  • Kaput kožu u kreme za sunčanje! Nikad ne preskočite ovaj korak.
  • load...
  • Od kreme za sunčanje nisu nužno poznati po svojoj sposobnosti da temeljito vlaže te kovrče, ramena, koljena, rukama i nogama, da ćete želite da sloj DD Crème na njemu. Ti dodavanjem sloja izuzetnih mekoću sa svojim UV-Ray zaštićene kože.
  • Ako si je skočio u bazen, provjerite je li vaš hidratantna DD Crème je u blizini. Morat ćete primijeniti odmah nakon što oprati sve bazen ili na plaži vode napuniti kožu hidrataciju ovlaživači, kao i da #GetThatGlow!

iStock - David Prado

Shine 'n Jam se udružio s NaturallyCurly da ti dam ovo neverovatno hidratantna krema koja će zaštititi vašu kožu i kosu od potencijalne štete koja dolazi s bazenima i plažama. Želimo da WIN tako dobiti detalje odmah. Sretno!

Shine 'n Jam Summertime Zajednica Giveaway

Kada

9. Jul 2018 - 30. Septembar 2018

Nagrada

5 sretnih dobitnika će dobiti:

Shine 'n Jam shea maslac DD Crème: Dynamic Do-Svi Hair & Creme Skin

Kako pobijediti

Unesite vaše informacije u okvir ispod! 

 

Ova nagradna igra je otvorena samo stanovnike SAD-a, u skladu sa našim uslovima.

Ne morate da čekate da štite kosu i kožu sa DD Crème. Možete ga kupiti odmah na SHOP NaturallyCurly.

load...