Upoznajte rođake kosu sirene, opal | BA.inspinre.com
Modu

Upoznajte rođake kosu sirene, opal

Upoznajte rođake kosu sirene, opal

Skloni se u stranu, ombre i balayage - tu je nova djevojka u bloku modernih trendova za kosu, a ona je izlazio čini svoje hrabre poteze.

Možda već biti upoznati s trendi "sirena" ili "jednorog" boje za kosu.

Iako sirena kosa je bliski rođak, opal kosa je način drugačiji. Najnovije bojenje kose trend je stvorio talentirani za kosu kolorista po imenu Aura Friedman iz Sally Hershberger Salon. Porijeklo njena ideja je izazvao inspiracija prekrasne i mistično kamen, Opal dragi kamen. Zanimljiva činjenica: The Opal je nacionalni dragi kamen Australije i rodni kamen za bebe oktobra.

OPAL BOJA KOSE Stvoritelja, AURA FRIEDMAN

Kako da biste dobili opal kosu

load...

Kosa će biti beljene što je moguće (ili kao svjetlo po želji), a osnovna boja je biserno nijansu koja služi da oponaša očaravajuća translucencija od opal dragi kamen. Nakon što se primjenjuje biserna sloj, možete dodati bilo (i sve) pastelne boje koje vaše srce želi - roza, zelena, ljubičasta, plava, crvena, narančasta i žuta. Ako želite da se stvarno kreativni, pitajte kolorista miješati boje i stvoriti jedinstvenu kombinaciju boja za rock nešto niko drugi neće imati.

Jedinstven, hrabar, i lijepo izrađen, ovo je boja kose sve pakuje u jedan pogled. Jedina mana imanja ovog kose su prilično očigledno - moguća oštećenja i održavanje. Ovaj look zahtijeva dosadan retuširanje zadržati boje tražim svježe, iako boje stvarno ne izgleda tako loše kao što su nestati jer dodaje neprozirnim efekt dragi kamen.

Ako vam je potrebna inspiracija za stilista / kolorist provjeri ovih 5 super djevojke koje rock opal kose:

@TasselFairy

Amina Mucciolo je modni i lifestyle bloger i ona često se odnosi na sebe kao sirena i jednoroga. Ova crna ljepotica stijene dugo Luscious Locs u mnogim sladak pamuk bombona boje.

@Larayia

Larayia Gaston je kreativni direktor na apuletown.com i ona ljulja dugo Locs u plavoj, menta, roza, ljubičasta, magenta i bijela.

@nailart_nailedit

Ovaj strašan dama ima fotografiju nalog na Instagram i hladnom nail art blog, previše. Ona se ljulja jednostavan opal kosu i njen biser prizvuk nijansu je spot na.

@ singi.vo.peters

Singi Vo-Peters je frizer i kolorist u srcu Teksasa. Ona voli da ide velika sa najnovijim trendovima kose i ona je pokušala od opal dlaka na jedan od njenih klijenata @tyler_leann i rezultat je bio predivan ružičaste ruže pomiješana s pramenovima plave i zelene boje.

@_rchlelzbth

Rachael Phizacklea ima YouTube kanal gdje je pronađen vlogs i tutorijale o njenoj kosi boje eksperimenata. To je njen najnoviji bojom posao i to je prekrasan biser plave boje sa pruge magenta, zelene i ružičaste.

load...

Opal kosa = Yay za ili protiv? Javite nam što mislite.

load...