Unutar dizajna neophodna je prirodna klasa | BA.inspinre.com
Modu

Unutar dizajna neophodna je prirodna klasa

Unutar dizajna neophodna je prirodna klasa

Imao sam privilegiju da prisustvuju klase čiji je domaćin Design Essentials na Bronner Bros Hair Show 2012. Dok je sjednica je uglavnom dizajniran za profesionalne frizera, bio sam iznenađen koliko sam naučio kao običan stari entuzijasta za njegu kose i kovrdžava djevojka.

Klasa je predvodio frizer Atlanta zasnovan Deshonica Kerrie (koji je koristio svoje klijente kao modeli prirodnu kosu) i nekoliko drugih stručnjaka prirodne kose iz cijele zemlje: Yolanda Moses Winston Salem, NC, Antecia Thomas iz Pensacola, FL, Cyd Charisse Lomax iz područja DC i Ketlie Hyacinthe iz NY.

Deshonica demontrated različitih alata i tehnika koji će se koristiti za različite stilove za mnoge različite teksture kose. Ona se koristi kombinacija flexirods i dva Strand obrtima donijeti dodatnu dimenziju i prekrasnim volumen TWA i Curlformers dati ženama sa 3C plače više uniformu i lokne. Konačno, ona je majstorski iskoristio koncentrator prilog sa ručnim blowdryer da bi lift i visine do korena, pre izvršavanja elegantan up 'uradi.

load...

VIŠE: Kovrčava kosa Savjeti iz Tamika Fletcher

Olovo stilista, kosa Deshonica Kerrie stilova model pomoću twist outa i flexi šipke za postizanje joj izgled »

Dizajn Essentials model sa Curlformers frizuru u toku »

Deshonica Kerrie stilova model s podignutom kosom i pokazuje kako se koristi fen sa koncentrator vezanosti za dodati volumen korijenima »

Dizajn Essentials kompletnu liniju proizvoda su naglašeni, a posebno proizvoda iz Natural linije, uključujući i neke od Deshonica izabranici: Jačanje terapija za čišćenje ne sadrži sulfat, šampon, Natural Curl Istezanje krema, Daily hidratantni losion, Twist i Set Postavljanje losion i Curl jačanje Mousse su samo vrh ledenog brijega, kada je riječ o širokom linijom Design Essentials moraju ponuditi ženama sa kosom svih tekstura. Oni zaista izgleda da imaju sve što je potrebno da se postigne god pogledam poželite!

Modeli sa završenom stilova »

Savjeti iz Design Essentials Naturalist Class

  • Nemojte potcjenjivati ​​resurs koji je YouTube!
  • A svila hauba je mora imati za održavanje bilo koji stil.
  • Pobrinite se da komuniciraju sa svojim stilista kako bi se pronašli najbolji način da se održi izgled.
  • Nemojte se bojati eksperimentirati sa raslojavanja proizvoda kako bi se pronašli savršen koktel za uvojcima.
  • Botanički ulja su odličan dodatak za pare tretmana.
  • Pobrinite se da vaši prsti budu adekvatno podmazuju uljem prilikom uklanjanja obrta, Bantu čvorova, itd kako bi se osigurala maksimalna sjaj i definiciju.
  • Govoreći pare tretmana: A plastični čep i pare iz tuša može biti savršena zamjena za pare mašinu kada radite kod kuće duboko tretmana.

Ostavio sam klasu bolje obrazovani o tome kako da se brine o mojoj kosi i održava moja rutina pranje-i-go, i potpuno motivirani, inspirisan i opremljen da izađe iz moje kutije i probati nešto novo!

load...

Jeste li pokušali Design Essentials? Kakvo je bilo vaše iskustvo? Da li imate omiljeni proizvod? Koja je tvoja idi na stil i omiljeni alat da se to ostvari?

Žele više od Bronner Bros International Hair Show 2012?

  • Novi kovrčavu kosu boje iz Bronner Bros
  • Jane Carter na Bronner Bros Hair Show
  • Bernard Bronner: prirodne kose nije hir
load...