U slučaju da ste je propustili: Svi zavisti zavojima i koktelima u NYC-u sa fito specifičnim | BA.inspinre.com
Modu

U slučaju da ste je propustili: Svi zavisti zavojima i koktelima u NYC-u sa fito specifičnim

U slučaju da ste je propustili: Svi zavisti zavojima i koktelima u NYC-u sa fito specifičnim

Postoji određena količina dobroćudan curl zavisti koja dolazi sa pohađaju kovrdžave kose događaj, ali došli smo do nove visine na pregib i Cocktails događaj čiji je domaćin PHYTO specifične i NaturallyCurly ovog mjeseca u New Yorku.

Kovrče, zavojnica, a valovi svih dužina, oblika i stilova družili sretno na Mark Garrison Salon u New Yorku, gdje PHYTO POSEBNI proslavili Curl Legenda liniju. Linija curl-fokusiran je puna botaničkih sastojaka, 95 posto prirodne, i oslobodio se silikone, mineralna ulja, parabene i alkoholi da mnogi kovrdžav izbjeći.

Prirodna kosa influencer Coral, poznatiji kao @curlswithcoral i Delio sam naše misli na Curl Legenda skladu sa polaznicima, koji su svaki otišao kući sa torbom proizvoda u punoj veličini iz linije. Ja samo volim kada dobrica torba proizvodi su u punoj veličini.

load...

Polaznici primio čišćenje krema, Curl energizirajući sprej, Curl Sculpting krema gel, i Baobab ulja. Koristio sam sve proizvode u liniji, a posebno cijeniti kako hidratizirana čišćenje krema ostavlja moje kovrče i valove. Može se koristiti i kao sredstvo za čišćenje i uređaj, a šiljatim mlaznica znači da možete usmjeriti proizvod pravo u korijenu kada čišćenja. Volio bih više sredstva za čišćenje to uradio!

The Curl Legenda Curl energizirajući sprej je obnavljanje ste u potrazi za. To je svjetlost odsustvo-u koji oživljava kovrče i daje mekan, dodirljiva čekanje da neće izgraditi na dan 3, 4, pa i šire.

Krem gelovi su moji lični Styler izbor jer vam pregib definicija gela sa vlagom od odsustva-u. PHYTO je Curl Legenda Curl Sculpting Gel ima dodatnu korist od hranjiva proteina koji pružaju skokovito, lokne. Nema ostataka ili ljepljive, hrskavi cast većina nas pokušati izbjeći u našoj Stylers. 

Pokušajte koristeći Baobab Ulja za svoj sljedeći tretman pred-poo. Izbor Nagrađivani formula ove 2018 urednika je super hidratantna za kosu, vlasište i tijelo, a savršen dodatak za vaš ljetni rutinu. Ona radi na zaštiti vašu kosu od oštećenja sunca, i fitosanitarne Edukator Theadora Guzman čak i koristi ga na rukama i nogama za to savršeni ljetni sjaj.

Učesnici reagira na ekran skalp analiza

Guzman je ugostio jednog od najpopularnijih događaja: vlasišta analiza stanica. U NaturallyCurly, govorimo cijelo vrijeme o važnosti zdravlja vlasišta kao temelj za zdravu kosu, ali ne postoji ništa slično vide svoj skalp dignuta na ekranu računara da zaista voziti ovaj dom. Koristeći alat koji je stavila na koži glave, Guzman bi pokazao prisutnima ekstremno krupnog plana njihove kože glave na ekranu računara i identificirati nivo gomilanje, suhoće, ili iritacija da mogu se baviti. Ona je također preporučuje načine na koje bi mogli poboljšati svoje zdravlje skalp! Polaznici su uživali da im kosa suva stilu u nekim od Vaših omiljenih traži ljeta.

load...

Osim besplatne proizvode, stil, i stručne savjete, jedan od najboljih dijelova pohađaju događaj kao da je ovo veze napravite sa kolegama kovrdžav. Bez obzira na to gdje se nalazite u put do zdravog lokne, svi možemo koristiti poticaj inspiracije i podsjetnik da nismo sami na tom putu. Pratite i saznajte više o PHYTO POSEBNI na Instagram na @PHYTOUSA.

load...