U curly je slavna savršena curls, kinks i talasi | BA.inspinre.com
Modu

U curly je slavna savršena curls, kinks i talasi

U curly je slavna savršena curls, kinks i talasi

Od crvenom tepihu na Rodeo Drive, slavne izgleda da to ima zajedno - barem do sljedećeg pitanje američke izlazi otkriva svoje najnovije skandal. Stars kovrdžave, valovita ili kinky kosu čini se da to ima još više zajedno, posebno kada dođe do svoje definisani, kovrča slobodan, prirodan Tresses.

Mogli bismo jednostavno samo napisati one slavne off. Na kraju krajeva, oni vjerojatno imaju najbolje pregib stilista, kolorist, proizvode u zemlji i šta imam tebe. Oni jednostavno nisu na našem nivou. Ali, ako smo to uradili, mi nikada ne bi mogao ukrasti njihov stil tajne.

Nakon što je čuo o velikom novi kovrčave brend za njegu kose i linija proizvoda (znaš da sam onaj narkoman proizvodu), odlučili smo da vam kovrdžave frizure osoba kako da koriste proizvode posebno dizajniran za prirodne kose žena.

load...

Kelly Rowland je ROC'ing Curls

Uprkos mom neobuzdanu strah da je kovrčava stil VOLIM na sljedeći R & B pjevač će se ispostaviti da periku, ne mogu pomoći, ali prozvati Kelly Rowland je neverovatna lokne na Roc Nation Pre-Grammy Brunch. U redu, tako da je to tkanje, ali izgleda vruće. Sada možete dobiti taj pogled bez skupe, sve-previše-real-tražim tkanje da je izdvojio prihod vašeg cijelu godinu da kupi.

Je najbolje za: tip 3C i Type 4

  1. Čist i hidratizirati kosu ostavljajući je glatkom i mekom na dodir. Primijeniti UR Curly Soja šampon na mokru kosu i masaža lagano u sapunicu. To će pomoći da se smanji lom, njeguje oštećenu kosu i promovirati rast. Ostavite na kosi za dva minuta i isperite toplom vodom.
  2. Vlaže i otpetljati kosu ostavljajući je sjajnom i mekom na dodir. Primijeniti UR Curly Quinoa šampon na mokru kosu. Ovo će također pomoći da se promovira rast morat ćete rock Kelly izgled. Masirajte nježno, radeći kroz kosu od vlasišta do vrhova kose. Ostavite na kosi za tri do pet minuta i isperite toplom vodom.
  3. Pomladiti vaše kovrče dok definisanje njihovih oblika i kontrola kovrdžanje. Otpetljati svojim uvojcima, frotir ih sa t-shirt ili krpica do vlage. U zavisnosti od vaše kose poroznost i tekstura, nanesite malu do umjerenu količinu UR kovrčava Tight Curl Enhancer za kosu, počevši od glave i ravnanje sa svojim krajevima.
  4. Drži ruke iz kose zadržati kovrča na zaljev i pustiti definiciji sija kroz. Dozvoliti da vam se kosa osuši. Ako imate 3C ili 4A kovrče, tip glavu nad jednom vaša kosa je suha i lagano SCRUNCH vaše kovrče za dodavanje zvuka.

Kate Bosworth je Fashion Week Waves

Kate Bosworth

Otkako je "Blue Crush", Kate je savršen tip 2 talasi opčinjeni njom poštovalaca. U redu, njen ABS bili prilično strašan previše. Godinama kasnije, Kate valovi i dalje okreću glave širom svijeta. Tokom prezentacije Burberry na London Fashion Week, Kate je izašao sa definisanim, visoke mode talasi želimo da smo mogli vidjeti na pisti previše! Naravno, ne treba veliki događaj za krađu Kate izgled; samo tvoj prijateljski NaturallyCurly urednički tim i UR Curly.

load...

Je najbolje za: tip 2 i tip 3

  1. Čist i hidratizirati kosu ostavljajući je glatkom i mekom na dodir. Primijeniti UR Curly Soja šampon na mokru kosu i masaža lagano u sapunicu. Ostavite na kosi za dva minuta i isperite toplom vodom.
  2. Vlaže i otpetljati kosu ostavljajući je sjajnom i mekom na dodir. Primijeniti UR Curly Quinoa šampon na mokru kosu. Masirajte nježno, radeći kroz kosu od vlasišta do vrhova kose. Ostavite na kosi za tri do pet minuta i isperite toplom vodom.
  3. Oživjeti i stimulirati vaše kovrče i valove prilikom definisanja svoj oblik i kontrolu kovrdžanje. Otpetljati svojim uvojcima, frotir ih sa t-shirt ili krpica do vlage. U zavisnosti od vaše kose poroznost i tekstura, nanesite malu do umjerenu količinu UR kovrčava Loose Curl Enhancer za kosu, počevši od glave i ravnanje sa svojim krajevima.
  4. Izbjegavajte kovrdžanja držeći ruke iz kose i svoj fen u kabinetu. Dozvoliti da vam se kosa osuši u potpunosti. Da ukrade Kate šik izgled, povucite prednji sloj leđa i pričvrstite ga na leđa vaše kose. Pustite da se vrati sloj kosu da ostane dole. Na kraju, izvucite nekoliko valova oko vaše lice kadriranje oči i jagodice.

Tajna UR Curly je pregib definiranje magija je Abyssinian ulje ulio u svaku od svojih proizvoda. Svi UR Curly proizvodi su bez alkohola, tako da kovrče neće osušiti i kovrče će uvijek biti zadnja stvar na pameti.

Happy stil, kovrdžav!

load...