Tropski koreni koji stimulišu ulje rasta pomažu prirodnu kosu raste | BA.inspinre.com
Modu

Tropski koreni koji stimulišu ulje rasta pomažu prirodnu kosu raste

Tropski koreni koji stimulišu ulje rasta pomažu prirodnu kosu raste

Tropska Roots Stimuliranje rasta Oil je lagan za kosu strengthener koji obećava da njeguje teksture lokne, obrta, i brave. Ovaj ananasa i guava mirisna rast ulje je savršeno za Naturals koji žele da zaštite svoju kosu od životne sredine i stil oštećenja. Njegova sposobnost da zapečati teksturom niti sa prirodno izvedene hidratantne kreme čini Tropska Roots Stimuliranje rasta ulja najbolja opcija prirodno kovrčavu kosu.

Ubiranje koristi od nafte rast ne traje dugo. Bez obzira da li je nosio zaštitnu stilu ili twist van, vaš teksturom kose će se osjećati dobro nahranjena, neosporno zdrav, i bez lomljenja.

Jeste li pokušali Tropska Roots Stimuliranje rasta ulje za zaštitne stil i pletenica outa?

Evo kako možete dobiti dva zapanjujući frizura sa jednim hranjivim, lagan ulje za kosu.

Zaštitna Style

Tropska Roots stimulirajući rast Nafta je savršen za zaštitne stajling. Nanesite ulje rast na očišćenu presecani od kose (deo kroz sredinu za dva bočna pletenice) tako što ćete lagano masirajući svoju hranjiva formula slatkog badema, trešnje kora, i kamilice u kožu glave. S početkom u središnjem dijelu u kosi, početi srerujemo tvoje uvojke na obje strane glave.

load...

Nastaviti srerujemo vaše kovrče, vodeći računa da se osigura i ugurati krajeve sa malim kose kravatu. Slobodno spreja ili glatke više nafte rastu u svojim pletenice da zadržava vlagu.

Braid Out

Kada ste spremni da otkriju svoj zaštitni stil, možete stići za stimulaciju ulje rast u utvrđivanju i dodajte više vlage na pramenove. Ako patite od suvog vlasišta, pokušajte koristiti ovo ulje rast za ublažavanje simptoma (NAPOMENA: Razgovarajte sa svojim lekarom prvo).

Da bi rasplet lako i da se smanji lom, SPRITZ mala količina Tropical Roots Stimuliranje rasta nafte na svojim pletenice prvi. Zatim Izvuci krajevima i početi rasplet pletenice. Kada Vaš pletenice potpuno fluffed se, spritz ulje rast još jednom na kosu.

Da li bi joj probati ovaj neverovatan prirodno ulje za kosu rast BESPLATNO? Evo ti prilike!

Unesite NaturallyCurly Jeste li probali ovaj podijela na osvojiti besplatne Tropska Roots Stimuliranje rasta ulje!

Kada

21. Jul 2016 - 29. Jul 2016

Nagrada

5 sretnih dobitnika će dobiti:

Tropska Roots podsticanje rasta nafte

Kako pobijediti

Posjetite NaturallyCurly Facebook ili Instagram stranicu za ulazak u ovo takmičenje. Recite nam zašto je vaš kovrče potreban ovaj stimulativno ulje rast!

Ova nagradna igra je otvorena samo stanovnike SAD-a, u skladu sa našim uslovima.

* Molimo vas da proverite da li ste nam se dopao na Facebooku i Instagram, tako da kada vam možemo obavijestiti ako ste osvojili.

load...