Trik za volumiranje proizvoda za kosu | BA.inspinre.com
Modu

Trik za volumiranje proizvoda za kosu

Trik za volumiranje proizvoda za kosu

Mnogi proizvodi obećavaju da će pomoći da vaša kosa izgledati deblje i puniji. Ali, vrlo često, rezultati su razočaravajući. To je najčešće slučaj, jer postoji toliko mnogo različitih proizvoda i ne uvijek znaju kako da se prijave ili koristite proizvod na pravi način, da biste dobili najbolje rezultate.

Dakle, za sve vas tamo koji su pokušali i nije napumpati glasnoću, pogledajte kroz ovo: moja brzi vodič za različite voluminizirajući proizvoda.

Jednostavno pratite moja jednostavan korak-po-korak vodič o tome kako da ih koriste do krajnjih!

Voluminizirajući Šamponi i regeneratori

Mislim da voluminizirajući šampona i uređaja imaju tendenciju da obećavaju najviše pružajući najviše razočaravajuće rezultate. Ja ću da budem otvoren za volumen šampona i uređaja - većina njih ne rade sami. A šampon je obično lakši od normalne šampone, ponekad imaju gel dosljednost da očisti kosu bez vaganja dolje. Voluminizirajući uređaji su, ponovo, vrlo lagan i pomogne zatvoriti zanoktice na kosu bez previše vlage, održavajući kosu što je moguće. Ali, očekujući da vidi velike, pune i gustu kosu od samo šampon, regenerator i gruba suva, je malo očekuju previše. Šta će učiniti za vas, je držati kosu lakši tako da, kada se onda isfenirajte kosu okruglom četkom, set s grijanom valjci ili koristite s drugim proizvodima, kosa će lakše uzeti na puniji oblik i treba držati za duže. Savršen za tanku kosu ili bilo koga ko je u potrazi za rezultate puniji.

load...

Volumizing sprejevi / Root Boost sprejevi / Mousses

Volim dobru voluminizirajući sprej, korijen boost ili mousse. Ne samo da su sjajan na održavanje oblika, mogu manipulirati kosu previše i da će ostati cijeli dan, ako ne i više! Za bilo koji veliki udarac-suho, da se prijavim Moj željeni sprej, korijen boost ili mousse, u dijelovima i preko mokre ili vlažnu kosu, prije nego četkom za blow-suha. Dakle, ključ je da se primjenjuju na kosu koja je mokra.

Svaki brand proizvoda radi malo drugačije, tako da pročitam upute proizvođača za najbolje rezultate, ali glavno pravilo za ove vrste za volumen proizvoda je da se primjenjuju na mokru kosu, bilo da je to sve iznad ili koncentriran kroz korijene samo, a zatim blow-sušena u četkom. Ako grubo osušite kosu nakon nanošenja jedan od ovih tipova musevi ili sprejeva, onda bi trebao dobiti neki korijen lift i držite.

Ne preporučujem primjeni ga na suhu kosu. Hairstylists da krše pravila i gurnite proizvoda do maksimuma da se malo kreativne efekte, ali za ready-to-wear, svakodnevni frizuru, možda ćete završiti sa masnim ili mat nered.

Prašine

Ahh... Sjećam se prvi put ove vrste proizvoda je pušten, a ja sam bio zaljubljen! Prašine su kao magija u prahu. Uvijek se koristi na suhu kosu, uklanjaju ulja tako da kosa ima mat teksture. Neke žene vole prašine i ne bi bilo bez njega, dok drugi koji preferiraju vrlo čisti kosu osjećaj, ne vole mat osjećaj prašine.

Postoji nekoliko različitih načina za korištenje prašinu. Opet, možete ići lud i stvoriti neke sjajne oblika i tekstura s njim. Najpopularniji upotreba je da se sekcije kroz vrha kose, oko rastanak i sa strane, i posuti magični prah u korijenima. Malo ide dug put, tako iskreno, samo posuti malo i dodajte još ako je to potrebno. Zatim, prstima, ruffle kroz korijenje da se raziđu u prah i dobiti osloboditi od bilo kakve prašnjavih specifikacije koje su preostale. To će vas ostaviti s neke lijepe teksture i korijen lift koji možete ponovo pumpa tokom cijelog dana koristeći prste i ponovo Ruffling.

load...

Drugi način da pojačaju zvuk je zadirkuje ili razmršivanje svaku sekciju oko rastanak i krunice nakon posipanje korijene prašinom. Jer stvara mat osjećaj je backcombing će vrlo lako držati i ostati na snazi ​​do brušenog van. Ovo je super proizvod za velike 60s izgled. Također, to je vrlo zgodno da zadržite proširenja na mjestu.

Volim da se malo kreativni sa prašinom i pospite širom gotov stil "matirati" bilo sjaj i daju kosi pravi je živio u tri dana stari duh. Samo budite sigurni da kad god koristite proizvod kao što je ovaj, ruffle gdje ste ga stavili prstima ili četkom dok se nastanio u kosu. To će učiniti sigurni da se nije ostavio s bilo očigledno belim prahom sjedi bilo gdje.

Provjeriti koliko grama da ćete dobiti za svoj novac. Oni su u relativno malim loncima, ali neke firme daju 1g prašine, drugi do 15g

Moja konačna TOP TIP prilikom kupovine prašina voluminizirajući proizvod, je da se proveri koliko grama da ćete dobiti za svoj novac. Oni su u relativno malim loncima, ali neke firme daju 1g prašine, drugi do 15g, samo provjerite da ćete dobiti vrijednost za novac!

Suhi šampon

Još jedan u velikoj mjeri željeni proizvod za volumen - suhi šampon. To je ne samo korisno u osvježavajuće svoju kosu kada je u potrebi za pranje i da si više vremena, ali ovi sprejevi mogu vam dati neke zvuka. Radi vrlo slično prašinu u da matira kosu upijajući prirodna ulja, a vi ga koristite samo na suhu kosu. Jednostavno to sprej sve gotovo, uglavnom se fokusiraju na korijene, i to će osvježiti svoju kosu i dati vam malo podigao korijen neke dobre teksture.

Najveći muka klijentima pronaći kada se koristi suhi šampon je bijeli prah ostavlja. Mislim bijelog praha kao da su sapunice - moramo da se oslobodimo od njih i kosu onda će biti svježiji i puniji. Vrlo je jednostavno za napraviti, samo koristite sušilo za kosu i eksplozije okolo gde si sprejom, ili koristite četku ili ručnik, i operi puno! Batiste su čak izveli niz koji imaju nijansu da ih za svaku boju kose - crveni, brineta, plavuša, tako da je čak i manji problem i možete pametno sakriti bilo ponovni rast na boju koristeći jedan od ovih više specifičnih, boji suhi šampon sprejevima! Štedi novac, vrijeme i dajući vam volumena! Ono što još može dama tražiti !?

Sve u svemu, bez obzira na proizvod koji koristite, pročitajte upute na bocu, letak ili pakovanje je u pitanju to. Ako ste još uvijek niste sigurni, idite na web stranici ovog brenda, ili razgovarajte sa svojim stilista o tome kako da biste dobili najbolje rezultate od svog proizvoda.

Happy voluminizirajući!

Ostati Peachy !! xxx

Ovaj post je napisao Jodie Austen za Bangstyle.

Photography Salleh Sparrow

load...