Trik za mešanje vaših proširenja poput šefa | BA.inspinre.com
Modu

Trik za mešanje vaših proširenja poput šefa

Trik za mešanje vaših proširenja poput šefa

To je najbolje oprati proširenja pre nego što ih nosi. Prije pranja, većina ekstenzija obično imaju sjaj koji ne odgovaraju većini teksture kose, pa pranje ekstenzije je bitno da što ih uklopiti sa kosom. Koristite blagi šampon i uslovljavaju ekstenzije i omogućiti im da klima suha. Kako bi se izbjeglo pucanja i kovrdžanja, ne zaboravite da bude nježan, rad u sekcijama, ako je potrebno, i uvijek moždanog udara kosu prema dolje.

Dobiti boju koja najviše odgovara vašoj prava kosa

Ne idi za odvažne crveno ako je vaša kosa smeđe. Savršen izbor boja je ključ u stvaranju ekstenzije izgledaju prirodno. Ako odaberete nijansu koja je previše svetla ili previše tamna, to može učiniti vaš ekstenzije ističu. Možete također obojite ekstenzije ako vaša kosa se boji da im pomogne da odgovaraju boju kose.

100% ljudske kose je najbolji

Ako želite da vaš ekstenzije kosa izgledati najprirodnije, to je najbolje koristiti 100% ljudske kose ekstenzije. Ona pruža više svestranost od sintetičke kose za svaku razloga. Također se možete uviti, ispravljanje, i boju ljudske kose ekstenzije, pomažući da ih uklapaju savršeno. Oni također traje duže od sintetičke kose kada se pravilno zbrinuti.

load...

Oblikovati ih

Kad god sam nositi ekstenzije za kosu, ja ih okrenete kao što bi okrenuti svoju kosu. Ako vaš prava kosa ima slojeva, možda želite smanjiti slojeve u vaš proširenja uklonite tupom krajevima i bolje sakrije ekstenzije. Također se možete miješati ekstenzije sa stvarnom kosom ih izglađivanje prstima, češalj, ili detangling četkom i uvijanje ih zajedno.

Manje je zapravo više

Ne morate koristiti sve ekstenzije koje dolaze sa svojim paketu. Ako koristite nekoliko potke u leđa, a neki u sredini, dok ostavljajući veći dio svoju kosu na vrhu, to će pomoći svojim ekstenzijama pojaviti prirodnije. Ja obično rade twist-sa vrha moje kose i samo zakačili nazad dio.

Ono što vam pomaže da se uklope svojim prirodnim ekstenzije za kosu?

Pročitaj Next: različitih metoda za Instaliranje proširenja i A Otkrivanje Vodič za kupovinu kosa ekstenzije

load...