Tražite stajlere za 3 godine | BA.inspinre.com
Modu

Tražite stajlere za 3 godine

Tražite stajlere za 3 godine

Pitanje: Šta proizvodi za oblikovanje kose biste preporučili za moje 3-godišnjeg nećaka, čija je kosa je vrlo čvrsto kovrčavu? Njena majka je pletenice dobro svaki dan, i njene lokne su lijepe ako ukrotili i dopustio da se definiše, a ne masu frizz. Ne želim da to bude krut i lepljiva.

Udoban: Definitivno mogu shvatiti zašto joj je majka pletenice svaki dan. Kovrčava kosa ima tendenciju da se vrlo nejasna i neposlušnu, ako ne znate kako da to podnijeti. Koristeći veliki gel je ključ za upravljanje frizz. Tako Cosy Groovy grožđa Styling Gel je napravljen samo za tu svrhu. Kovrdžava kosa Dijete ne bi trebalo da bude krut, ljepljiv ili izgledati mokro. Gel treba pomoći da se glatke zanoktica (čime se sprečava kovrče) bez gledanja neprirodno.

Pitanje: Imam pitanje o moga sina 3c / 4a kosu. Kovrdže na potiljak (spot koji trlja protiv njegove autosjedalica) se zabrljao i lokne ide pravo - oni držati ravno i kosa bude zamršena. Kako da zadrži kovrče? Također, čak i uz odobrenje-u uređaj, njegova kosa zaplete. I to ga ubija za mene da operem ga. Da li postoje proizvodi koji će ga zadržati bez uplitanja?

load...

Udoban: da biste se sa zaplete, morate znati kako se češlja kosu da ne bi došlo povrede njegovog skalp. I važno je da koristite dobar Detangler koji će pomoći sa češljanjem. Pokušajte Tako Cosy voćni Delight Detangler i koji se ne ispire. Sprej ga na dijelove njegove kose koje su najviše zamršena. Na češalj, početi na dnu češljanje jedan inč istovremeno i držati kosu od iznad sprečavaju vuče na koži glave. Rade svoj put gore, inč po inč, a nastaviti oko cijele glave.

Pitanje :: Izgleda da kose moje 8-godišnja kćerka je udaljava. Je li to moguće? Može li se spriječiti? Šta mogu uraditi?

Udoban: Različiti ljudi imaju različite Hairlines. To je nemoguće za mene da dam svoje mišljenje bez da svoje kćeri, ali evo nekoliko misli. Da li primećujete da je njen kose zapravo koristi da bude drugačiji i zapravo udaljava, ili se to samo pojaviti na ovaj način zbog nešto poput promjene stil ili frizuru? Da li ćete ga povući u uskim rep ili pletenice. Možda vam je potrebno uzeti u obzir drugačiji stil koji mogu bolje raditi za nju svojom kosom i mogućnosti. Preporučujem vam da razgovarate sa svojim pedijatrom o tome da bi se isključila bilo zdravstvenih problema, a zatim se obratite frizera da ti verujem za stručno mišljenje stilu.

Pitanje: Imam 1-godišnji dječak s nevjerojatno kovrdžave kose. On je rođena s tim, ali kako ona više dobiva, ne znam kako da se brine za njega, tako da neće biti neposlušnu. Nisam mogao koristiti neke ideje o tome kako da se smanji.

Udoban: Najvažnija stvar koju vam mogu reći o brizi za kovrčave kose je da nikada ne bi trebalo oprati ga. Četkanja uzrokuje kutikule da ustane i da će stvoriti kovrdžanje. Umesto četkanje, možete češlja kosu sa češljem širokim zupcima kada uređaj u kadi. Nakon kupanja, istisnuti višak vode i "poviti" u So cozy Kooky Kiwi Styling krema. Volim ovaj stil krema jer je vrlo lagana, ali čuva kosu od frizzing. To pomaže da se definišu lokne i zadržati zanoktica glatko. Ovo je također odlično za pomoć kovrče ujutro kada je problem "Bed Head".

Pitanje: Ja sam u potrazi za veliki Detangler za moju kćer koja je pet godina i ima 3c / 4a kosu! To je gusta i gotovo dužine struka. Samo ne želim da se borim s njom bilo više o čvorova i režanje zbog debljine, posebno u blizini potiljak. Neki prijedlog?

Udoban: kosa vaše ćerke zvuči neverovatno! To mora biti nezgodno za upravljanje! Ono što je potrebno je So cozy "je potrebno dvoje otpetljati Kit". Ima sve što je potrebno za upravljanje svoju kosu na dnevnoj bazi. Prvo, ona ima Tako Ugodna Luck Lime Pre-raščešljavanje kose tretman, koji je nastao za korištenje u kadi sa češljem širokih zuba (također uključena u kompletu). Češalj ima zgodan kukom ručka da bi u kadi. Ovo je odlično će vam pomoći da dobijete kroz veoma teška zaplete bez nje oštećenja kose. Takođe je uključen Tako Ugodna voćni Delight Detangler i koji se ne ispire, koje možete prskati u mokrim ili suhu kosu. Ovo je odlično za pomoć sa zaplete u bilo koje vrijeme, pogotovo kada nema vremena za kupanje. Ona također pomaže definirati kovrče i ostavlja kosu glatkom. Najbolji dio je da je to odsustvo-u uređaj, tako da će pomoći u održavanju zdrave kose.

load...

Pitanje: Trebam neke prijedloge o tome kako se nositi sa kosom moje kćeri ovog ljeta. Ona je radi plivački tim, i nalazi se u bazenu svaki dan. Prošlog ljeta, kovrdža su prženi do kraja juna. Kako da ih zaštiti od pošasti hlora i sunca?

Udoban: Ti si tako pametan unaprijed planirati! Svaki pasti vidim djecu dolaze u za back-to-škole frizure s kosom koja izgleda kao slama! Sunce i hlor opustoši kosu, tako da planira pred nama je imperativ. Najbolja odbrana od sunca je da uvijek nosi šešir, ali očito to nije uvijek moguće. A liitle trik koristim da odem u maloj uređaj u mojoj kosi, a ne ga potpuno ispiranje. Ovo pomaže njegovati kosu. Međutim, imajte na umu da to ne štiti vlasište (tu kapu ili šal dobro doći). Šteta je klor je potpuno drugo pitanje. Koristeći plivača šampon je od ključne važnosti. Pokušajte Tako Cosy Zelena jabuka plivača šampon da pomogne ispere klora i drugih nečistoća uzrokovanih plivanje. Ovaj šampon je dovoljno nježan za svakodnevnu upotrebu. Kada niste u mogućnosti da šampon za kosu odmah nakon kupanja, pokušajte barem isprati kosu hladnom vodom da uklonite neke od hlora.

load...