Top 5 trendova u pokušaju proleća 2018 | BA.inspinre.com
Modu

Top 5 trendova u pokušaju proleća 2018

Top 5 trendova u pokušaju proleća 2018

Proljeće 2018 stil je sve o svijetle boje i neočekivane detalje. Da wave zimske zbogom i napraviti neki prostor u našim ormarima za nove šarene stavke. Bilo je mnogo cool trendova na modnoj pisti, ali budimo iskreni nije sve vidi na modnoj pisti će zapravo prevesti na vaš svakodnevni život. Ja sam prikupio moje omiljeno proljeće modne trendove koji su vrijedi pokušati!

1. Izjava rukavima

Outfit od Zara

Ovog proljeća sezona je sve o neočekivano detalje. Prerušiti se inače casual izgled sparivanjem sa prevelikim, dramatičan, izjava rukavima poput ovih. Ono što volim ovaj trend je u tome što odgovara svakoj prilici; možete nositi na posao ili na večeru sa svojim prijateljima.

2. Atraktivan jakne

Outfit od Zara

To je vrijeme da se povuče u trendi plišanog kaput i nakon tri mjeseca zime habanja. Nakon zime smo imali, mnogi od nas ne mogu čekati za trgovinu u našoj teške odjeće za nešto svjetlija i lakša. Jedan od mojih omiljenih modnih trendova sada je jakna privlačan kao žuti blejzer sa planula rukavima. Brendovi su nam nudi mnogo opcija: grafike, ekstravagantna rukavima, iskakanje boje i više!

load...

3. Bright boje

Dress H & M, obuća od Adidas

Ako ste spremni da se probije iz vašeg minimalistički neutralne, onda ste vjerojatno grli svijetle boje ove sezone. Nošenje bold, svijetle boje odražava ne samo vašu osobnost, takođe utiče na vaše raspoloženje i ljudi oko vas pozitivno.

Combo boja je u trendu ove sezone će biti hiljadugodišnjom ružičaste i crvene. Da li se trend boja za blokiranje od prije nekoliko godina? Ako je onda se dopao ne bi trebala oklijevati da ponovo slijediti trend!

4. Glave do pete otisaka

Outfit od Zara

Mnoge modne love nosi otiske u svim godišnjim dobima, ali ove sezone ide od glave do pete s prekrasnim haljinu ili koord set. Otisci stvoriti vizualni interes za bilo koje odijelo, i da su još jedan način da izraze svoj jedinstveni stil. Postoji toliko mnogo različitih tipova grafike, kao i za proljeće volim nositi cvjetni uzorci u potpunosti odgovara procvat sezone. Ako je i dalje hladno, gdje živite, možete nositi i preko veličine teksas jakne preko cvjetne haljine.

5. Dvodijelni seta

Outfit od Zara

Trenutno, moj omiljeni modni trend ove sezone je dva-komad seta. Moj najbolji prijatelj je bio uzbuđen kada je otkrila da se većina velikih kutija trgovine sada prodaju dva-komad odjeće, koji su također pogodan za hladno vreme. Zajedno smo išli u kupovinu i kupila neke velike garderobe.

Možete nositi ove odijela za svaku priliku. Obuci svoje odijelo dole patike, ili sa štiklama ili čizme poput ovih.

Ovo su moji omiljeni modni trendovi predstojeće sezone. Trendovi držati teče ui iz naših života, i siguran sam da je sezona nastavlja ću biti inspirisan još više modne trendove.

Ono što novi izgled pokušavaš ovog proljeća?

Dijeliti svoje favorite s nama ostavljajući komentar!

load...