Top 5 savršenih kose za ljeto | BA.inspinre.com
Modu

Top 5 savršenih kose za ljeto

Top 5 savršenih kose za ljeto

Summertime je ovdje i tvoj um može vrlo dobro biti fokusiran na plaži ili bazenu, ali, ako niste oprezni, uz one prekrasan ljetni dani mogu doći dehidrirana, suha i krhki kose. Šta rutine mogu vas odvesti da se brine za svoj kovrdžave zaključava tokom ljeta? Ove osnovne leta kovrdžava savjeti za kosu kako bi vaša kosa zdrava i izgleda dobro kroz ove vruće ljetne dane.

 1. Boriti protiv sitnog To je skoro neizbežno: kada sunce igra, tako se neposlušnu kosu.

  Da bi se izbjegla kovrča, budite sigurni da se duboko stanje vaše kovrče barem jednom tjedno. Možete koristiti proizvode kao što su Frizz-Ease od John Frieda. To će pomoći u utvrđivanju i svilenkaste suhe, oštećene kose, vraćajući vlažnost za besprijekoran rezultate.

 2. Plivač Hair Da biste izbjegli kovrča, budite sigurni da se duboko stanje vaše kovrče barem jednom tjedno. Možete koristiti proizvode kao što su Frizz-Ease od John Frieda. To će pomoći u utvrđivanju i svilenkaste suhe, oštećene kose, vraćajući vlažnost za besprijekoran rezultate.
  load...

  Jedan od najlakših kovrčava savjeti za plivanje kosa je na mokru kosu u vodu iz slavine prije nego je skočio u bazen. To će pomoći spriječiti previše apsorpciju klorirana voda. Također se možete zaštititi svoju kosu uz dopuštenje-u-uređaj, kao što su Redken UV Rescue Swim krema. Ponovo prijaviti da biste zaštitili kosu kao što suši na suncu.

 3. Stanje, stanje, stanje bi se održao svoj kovrdžava, bez kovrča brave, slijedite ove kovrdžave savjeti za kosu kako bi vaša kosa hidrirana i uslovljeni. Počnite tako što ćete skrivao hidrirana strane pitke vode tokom dana. Tako što vaše tijelo hidratizirana, vi drže kosu zdravom.

  Za dodatnu hidrataciju, koristite hidratantne šampone i uređaja. Umasirajte hidratantni šampon u kosu temeljito. Isperite potpuno i sapunicu na lice u hidratantna uređaj. Neka uređaj sit za nekoliko minuta potom isperite mlakom vodom. Pokušati izbjeći šamponiranja svoj kovrčava kosa svaki dan kako bi se spriječilo sušenje i dalje.

 4. Smanjite Heat Hot pegle, udarac sušilice i vruće valjci, oh my-štete mogu dovesti!

  Pokušajte da se ograniči korištenje fenovima i drugih toplih stvari na svoju kosu. Da bi vaš kovrdžava kosa izgleda zdravo i styled bez upotrebe vruće proizvoda, razmislite o korištenju odsustva u proizvod nakon pranja kose. Možete koristiti bilo serum za kosu ili gel za kosu nakon pranja kose i pustiti kosu osuše za prirodniji izgled, bez oštećenja toplinskim oblikovanjem.

 5. Zaštitite Vaš Hair Style Flaunt vaše kovrče i izaći u stilu, čak i po vrućini! Zaštitite kosu noseći šarene marame ili letnje šešire. To će zadržati svoju kosu od koji imaju direktan kontakt sa suncem.
load...