Top 5 savjeta za dubinsko uspostavljanje fine, talasaste kose | BA.inspinre.com
Modu

Top 5 savjeta za dubinsko uspostavljanje fine, talasaste kose

Top 5 savjeta za dubinsko uspostavljanje fine, talasaste kose

Ne postoji jedna čarobna rješenja za svaku kosu, tako da se ponekad moramo uzeti nekoliko dodatnih koraka za pronalaženje savršeni duboko uređaj posla za nas. To je sve o štrajku pravu količinu vlage za svoj jedinstveni kovrče i vaš životni stil. Slijedite ove 5 top savjeta kako pomoći da pronađete savršenu ravnotežu vlage za svoj valova.

Tip 1: Redovito uređaj može biti duboko uređaj za talasa.

Kada ste u potrazi za duboko uređaj za fino talasa, ne gledaj prošlost proizvod koji ne može zapravo biti objavljen kao duboko uređaj. U vašem slučaju, možda nije potrebno da zadrži što više vlage i druge obrasce pregib i zbog toga, ovi će raditi jednako dobro.

Volim koristeći tradicionalne uređaji za duboko stanje, jer ima više opcija i oni mogu biti lakše isprati potpuno bez brige o bilo čemu vaganje kosu za oblikovanje. Jedan od mojih nova omiljena uređaja za korištenje je SheaMoisture Sacha Inchi ulje Omega 3-6-9 Rescue + Repair regenerator. Ostavljam ga u oko 5-10 minuta dok je u tuš. Ostavlja moja valovi svjetla i skakanje, dok je još uvijek dobro hidratizirana.

load...

Tip 2: Fokus na krajevima.

Kada se stavlja svoj duboko uređaj u, krajeve kose treba malo više ljubavi nego vaše vlasište. Ako sloj previše proizvod blizu skalpa, prekomjernog nagomilavanja mogu vam dati problema isprala, ostavljajući vam beživotno i žilavo valova.

Najbolji način za rješavanje ovog je primjenom tonu uređaj na vaše krajevima, a zatim lagano radi prstima preko halo. Da bi se izbjegla stavljanje uređaj direktno na skalp, volim da okrene glavu naopako i SCRUNCH duboko uređaj prema gore.

Da bi se izbjegla stavljanje uređaj direktno na skalp, volim da okrene glavu naopako i SCRUNCH duboko uređaj prema gore.

Tip 3: Koristite širok zub češalj.

Širok-zub češalj može biti vaš najbolji prijatelj, dok duboko uređaj i je i odličan provod za otpetljava. To čini sigurni da vaš proizvod ravnomjerno raspoređena, što je korisno kada imate valovite teksture kose, jer nećete morati brinuti o stvaranju masna mrlja kose.

Tip 4: Deep stanje samo po potrebi.

Iako je primamljivo duboko stanje svaki put tuširanja, to može biti u potpunosti previše vlage za fino valovite kose. Mislim da je to planira da duboko stanje jednom u dva tjedna je prilično dobar vremenski okvir za moju kosu većinu vremena, ali ponekad mi je kosa treba biti duboko uslovljena jednom nedeljno. Ponekad, mogu čak idu cijeli mjesec. Ovisno o tome da li je vaša kosa topline oštećen ili hemijski obrađene ili u boji možda ćete morati drugačiji raspored.

Dodavanjem previše vlage u kosu možete izazvati kosu biti sklonije istezanja ili pretjerana elastičnost, što nije dobro za vašu valova.

Tip 5: Nemojte preskakati proteina tretmana.

To može biti lako da se fokusiramo samo na vlagu za kosu, ali je jednako važno da ste pronašli ispravnu ravnotežu između vlage i snage da bi se najbolji kosu. To možete postići dodavanjem u protein-teški uređaj sa svojim rotacije duboko uređaj.

Volim Jamajke Crna ricinusovo ulje proteinom, ali možete okušati u DIY tretman.

Koliko često duboko stanje vaše talasastu kosu?

load...

Ove savjete najbolje radi za tipa 2, valovite kose. Ako niste sigurni šta pregib uzorak, pogledajte ovaj brzi vodič za pronalaženje uvijanje obrazac. 

Ako ste u potrazi za Svetim Gralom uređaj za valovite kose, ovdje je Diane Marije stručnjak picks. 

U kosu kolotečinu? Pratite nas na Instagram za inspiraciju.

Sviđa ono što vidite? Za više članaka kao što je ovaj, prijavite se na naš newsletter!

load...