Top 5 gel krema za talasastu kosu kosu | BA.inspinre.com
Modu

Top 5 gel krema za talasastu kosu kosu

Top 5 gel krema za talasastu kosu kosu

Gel kreme dolaze istinite dva-za-jedan za oblikovanje koje služe višestruke namjene za svoj valova. Oni vam dati čekanje i definicija gela, ali hidratacija mekoću pregib kreme. Oni vam omogućiti da dobijete izgled definiran valova bez gomilaju proizvod na i rizikuje da izgubi malo volumena imate.

Žedan, neposlušnu kovrče može biti tijekom cijele godine izazov i uvijaju gel kreme su odlično rješenje za suhe ili oštećene pregib zaštitu kao oni pomoći da se njeguju kosu, stanje kovrdže, definirati i neće težiti vaše dobro, labave kovrče dole.

Ako imate prirodno valovitu kosu i tek treba da pronađe Sveti gral stajling proizvod, pokušajte jednu od ovih pet gel kreme u svoj stajling režim.

Ouidad Vitacurl Define & Shine Styling gel krema, 24 €

load...

Ovo Styler hrani kosu potrebne vitamine i proteine ​​može biti nedostaju kako bi zadržali Bounce i više uniformisanih teksture i uzorka. Također se možete postići beachy talasa i razbarušene teksture sa ovim proizvodom, previše.

Garnier Fructis Curl Sculpt, 4 €

Ova krema-gel će pomoći vašem kovrče da idu od neposlušnog na pod kontrolom. Ima svjetlo, ali prijatan miris, kao dobro. Ovo neće napišite valovi hrskave, ni.

L'Oreal Paris EverCurl Sculpt i Hold krema gel, 6 €

Obratite pažnju na ovaj proizvod pojavljuje s "pruge" gela i kreme slojevita jedan na drugi. Savršen spoj kreme i gel će osigurati vam ravnomjerno raspoređena, glatko je definisano talasa koji ih neće sputavati.

Mizani True Teksture Curl Napunite Moisturizing Refresher, 18 €

Ova krema gel je napravljen posebno za labave kovrdžav i wavies. Lagana tekstura donosi sija povratak na dosadan dan star kosu. To poboljšava prirodni spirala vaše teksturu dok nudi poticaj za upravljanje.

Matrix Biolage ispire u definiranju gel krema, 17 €

Ova boja-sigurno stil gel krema poboljšava vašu prirodnu teksturu talasasta. To daje mekan izgled i osjećaj za kosu i omogućava valova da ostane skakanje i definirani.

Ili, napraviti svoj vlastiti krema gel!

To nije teško učiniti. Jednostavno kombinirati jednake dijelove svoj omiljeni laganih ispire sa kose i gela. Također se može kombinirati svoj dnevni uređaj sa gelom, ali imajte na umu da ova metoda bi potencijalno mogla izazvati nakupljanje na vlasištu zavisnosti od toga koje proizvode koje koktel. Jednom kada ste pronašli kombinaciju koja se slaže sa svojim valovima, nanesite mješavinu lagano na mokru kosu i poviti. Koristite svjetlo definisanje kremu na vrhu da se zapečati i izgladiti vaše talas. Ako ste osvježavajući drugi ili treći dan talasa, koristite sprej za SPRITZ svoj valovi s vodom i SCRUNCH svoj DIY krema gel kroz kosu prstima.

Koji je tvoj stil proizvod po izboru? Kreme, gelovi, mousse, sol sprej ili krema gelovi? 

load...