Top 12 styling krema za ljude koji mrze gel | BA.inspinre.com
Modu

Top 12 styling krema za ljude koji mrze gel

Top 12 styling krema za ljude koji mrze gel

Postoje sve vrste uvijanja deminera za kovrčave djevojke iz Mousse do gelova za kreme, i dok su mnogi, kao i ja, ljubavi gelovi, oni nisu omiljeni svima. Moja sestra i najbolji prijatelj neće biti uhvaćeni mrtav pomoću gel sa svojim težine i za dosta kovrdžav, mousse ne pruža dovoljno trajan čekanje. Za ove imamo lijepu kreme koje se može boriti protiv kovrče bez otežavanja ili ravnanje vaše kovrče, valovi, i spirale. To stavlja kosu in a happy place tako što svjetlost dovoljno da bi vaša kosa ima pokret, ali ne tako lagan da gubite pregib definicije.

Imamo 12 od vrha stajling kreme za sve pregib obrasce i dok novac nije problem za neke, mnoge na listi su prilično jeftin tako da će vaš novčanik biti srećna.

Valovita Tip 2 dlake

Garnier Fructis Style Soft Curl krema

Želiš bezbrižan valova i možete to uraditi sa ovim mekim pregib kremu. Ima vode, vlažilac, masni alkoholi, i klizanje za lako nanošenje. Odlična formula za glatke one dlake na mjestu bez vaganja dolje. Ne omekšaju, stasit kovrče i valove i puno vlage.

load...

Desert Essence Soft Curls krema za kosu 

Dodaj mekom bestežinskom skok sa svojim valovima i kovrče sa Desert Essence Soft kovrče krema za kosu. Prvih nekoliko sastojaka u ovom kosom ris su voda, cetearil alkohol (mješavina masni alkoholi), behentrimonijevog methosulfate (blage kose Detangler), kokosovo ulje, i šafranike ulje sjemenki. Steknite mekoću i definirane valovi i kovrče sa sjajnom skok sa svojim uvojcima.

Oyin Handmade Boing! 

Voda, nerafinirani shea maslac, behentremonium methosulfate i cetearil alkohol, i biljni glicerin dati život ovoj kovrdžanje borbe Styler. Izvrstan za svoj delikatan valovite kose.

Ouidad Wave Napravi Tekstura Taffy

A karamele Styler koja stvara te beachy talase volimo vodom, glicerin, propilen glikol, cetearil alkohol, gliceril stearat (surfaktant i emulgator), i PEG-100 stearat (emulgator). Odličan za osjetljivu kosu jer se lako klizi kroz pramenove i stvara dugotrajan dodirljiva valova i kovrče.

load...