To je ono što trebate znati o monat proizvodima | BA.inspinre.com
Modu

To je ono što trebate znati o monat proizvodima

To je ono što trebate znati o monat proizvodima

Koji su sastojci u ovim proizvodima koji vratiti kosu?

Toscano kaže: "Capixly se napaja sa ekstraktom crvene djeteline, blagoj omekšavajuću koji smanjuje vlasište upale, jača i zadebljava kose, i hidratizira vlasište za podsticanje prirodne, primjetan rast kose. Capixyl kombinuje biochanin A i acetil tetrapeptid-3 ".

"Biochanin A je moćan izoflavona i djelotvoran inhibitor 5-α-reduktaze (tip I i ​​II) aktivnosti, čime se modulira konverziju testosterona u DHT u androgene alopecije."

Dihidrotestosteron, također poznat kao DHT, odgovoran je za folikul skupljanja, što uzrokuje dlake da izgleda tanje tokom vremena.

"Acetil tetrapeptid-3 je biomimetički peptida, koji stimulišu remodeliranje tkiva i imaju direktan uticaj na folikul dlake. Preuređenje signal će povećati veličinu folikula dlake za bolje sidrenje kosu i vitalnost. "

load...

Drugi sastojak se zove procataline, koja ima ekstrakt graška, bogat izvor sekundarnih metabolita, koji pružaju zdrav hranjive tvari za promociju rast kose, a također smanjuje proizvodnju dihidrotestosteron. "

Nezavisne kliničke studije koriste se za aktivne sastojke u Let It Grow sistema.

Kako je ovaj sistem razlikuje od Minoxidil?

Intenzivno Repair tretman može se lako primijeniti na vlasište i manje neuredan nego koristi pene ili tekućine s kapaljkom aplikatorom. Možete prskajte proizvod direktno u kojoj vam je potrebna na koži glave, bez brige začepljenja vaše vlasište. Kao abyssinica ulje sjemena, koji oponaša sebuma, brave na vlagu i štiti vlasište od isušivanja.

Tretman vlasišta sadrži butilen glikol, organski alkohol i vlažilac koristiti za druge sastojke otopiti u vodi na tanke proizvod za bolju mazivost. Ovo zamke ulje vodu iz zraka i sprečava proizvoda od isušivanja kože. To je najmanje iritira glikol naći u kozmetičkih proizvoda.

Kako su ovi proizvodi se razlikuju od vitamina kosu?

Možete koristiti svoju kosu vitamina u kombinaciji sa aktuelnim tretmanima. Na ovaj način, radite na hrani ćelije kosu iznutra i koristiti Let It Grow sistem za zdravlje vlasišta. Theresa dodaje: "Formule su jedinstveni po tome što imaju mali molekularnu strukturu koja omogućava sastojcima da prodru duboko u folikul i u kutikule, hrani sva tri sloja kose."

Kako bi trebalo Mjesec se koristi?

Theresa savjetuje: "Da bi se postigli najbolje rezultate, preporučuje se koristiti za intenzivnu obnovu tretman dva puta svaki dan. Jednom kada se postižu optimalne rezultate, neko može prebaciti na rasporedu održavanja. Šampon se koristi onoliko često koliko vam očistiti. "

Ne zaboravite, svaki tretman vlasišta koje koristite za promociju rast kose u slučaju androgene alopecije mora se koristiti zauvijek inače će vaša kosa će početi ponovo razrjeđivanje.

Mogu Mjesec se kupiti u trgovinama?

Mjesec se može kupiti samo kroz tržište partnera Mjesec. Daj proizvod najmanje tri do šest mjeseci dosljedne upotrebe prije nego što odluči da li radi.

load...

Ako patite od gubitka kose i želite probati tematska tretman blagim sastojcima koji su efikasni, preporučujem mjesec Global Let It Grow sistem za tretman, ali uvijek biste trebali zakazati konsultacije s dermatologom ili trichologist ako imate gubitak kose prije nego što pokušati tretman. Više informacija može se naći na www.HealthyHairCoach.com.

Koje proizvode ste vi suditi za vožnju unazad gubitak kose?

Saznajte više o androgene alopecije.

Ovaj proizvod ćelija matičnih zove oživljavati može pomoći unazad gubitak kose.

Naučiti kako pravilno briga za rijetku kosu.

Sviđa ono što vidite? Za više članaka kao što je ovaj, prijavite se na naš newsletter!

load...