Tipfovi filmovi u obliku kose za kosu: Zaboravljeni i opasni | BA.inspinre.com
Modu

Tipfovi filmovi u obliku kose za kosu: Zaboravljeni i opasni

Tipfovi filmovi u obliku kose za kosu: Zaboravljeni i opasni

Dragi TypeF,

Prijatelj mi je poslao jednog od nedavno je pokrenula video od stilista JoAnn Robertson o tome kako stil i briga za prirodno kovrčavu kosu. Prvi video sam gledao "Kako Lay Your Afro Down" je bilo prilično bezopasno u početku, ali onda stilista-vlogger izvukao četku za "glatko" joj kosu i zgrčio sam dok sam gledao kako oprati površinu njenog suha, kinky kosu.

Zašto?

Jer je jedan od najosnovnijih prakse kvalitete kovrdžave za njegu kose je da raščešljavanje i zaglađivanje prirodne kose treba učiniti s izuzetnom pažnjom, koristeći određenu vrstu alata (po mogućnosti širok zub češalj ili određenu vrstu četkice), na dobro hidratizirana kosa kako ne bi slomiti i oštetiti kosu.

Visoko teksturom prirodne i kovrdžave kose treba da se tretira sa s posebnom pažnjom u nastojanju da se smanji sve potencijalne štete. Nažalost, video zapise propovijedati upravo suprotno.

load...

Sjedila sam u apsolutnom šoku dok sam gledao svojim stilista staviti direktno topline na njenoj kosi sa figaro za recommended "60-sekundi", koristite fino zub češalj da zadirkuje svoju kosu da prikrije "primjetan strane", i potpuno zanemariti sve fundamentalne spominje kreme, uređaja, a štiti integritet prirodne kose.

Kao kosu bloger i vlogger, provodim dosta svog slobodnog vremena posvetio prema edukaciji ljudi o njegu kovrčave kose, posebno KVALITETA prakse prirodne kose. Nažalost, vaš video serijala o "afro kosu" - sadrži stilista koji ima očigledne štete kosu za početak uz nju rubovima, koja je vjerojatno uzrokovana dugoročno nošenje tkanja, pletenice i perike - ozbiljno pogrešno u pružanju kvalitetnog obrazovanja za sve veći zajednica. Ono što je još je da je vaš video zapravo mogli biti izuzetno štetno za one koji pokušavaju da upoznaju njegu prirodne kose, jer su mnogi od prakse pokazao u njima može uzrokovati nepopravljiva oštećenja kose.

Ja čvrsto predlažemo vam da povući video, educirati sami o kvalitetu kovrdžave za njegu kose, i ponovno pucati serije. Tu je i predivno širok svijetu visoke kvalitete kovrdžave frizeri, praktičari, a proizvođači koji ti mogu pomoći. Ja bih osobno drago da se poveže i vas voditi na ključne osobe u kosi zajednici prirodni koji ti mogu pomoći u kreiranju kvalitetnu proizvodnju.

S poštovanjem,

Cassidy

Osnivač + Urednik

Naturalselectionblog.com

Urednice

Od ova poruka, Tyra je objavio sljedeće izjave:

"Kao i mnogi od vas, kada sam video snimke koja je sadržavala neke netačne materijal o tome kako tretirati prirodnu kosu, kao Afroamerikanka koja je, bio sam odmah zabrinut. U typeF tim je uklonio video u pitanju i razmatra sve povezane video kako bi se osigurala točnost. Isplativo i typeF u potrazi u tome kako izbjeći ovu situaciju iz ponovi. Hvala svima koji su progovori. Pozivam vas da uvijek podijeliti svoje mišljenje sa mnom. U tom slučaju, vaš feedback dozvoljeno typeF da se poveže s novim stručnjaci koji su sada dio tima i koji pomažu kreirati odgovarajući sadržaj. "

load...

Žele više?

Pridružite se CurlTalk razgovor o TypeF nezgode!

Final Thoughts

Spotovi su od uklonjena. Međutim, dosta žena prirodne kose izlaze sa svojim parodije na "edukativne" serije. Gledajte sistatv ispod!

load...