Tehnika protiv proizvoda: Šta je više? | BA.inspinre.com
Modu

Tehnika protiv proizvoda: Šta je više?

Tehnika protiv proizvoda: Šta je više?

Želimo da naši proizvodi za kretanje satelita, namještaja, i planine i mnoge linije proizvoda tvrde da može učiniti upravo to i još mnogo toga. Dakle, prirodno očekivati ​​da flaširana kreme za rast naše ćelav ivica, zgusnuti naše fine niti, i udvostručiti rast kose da navedemo samo neke. Uskoro očekujemo naše proizvode da će smanjiti i preoblikovati naš lokne, zaboravi šišanje! Dok proizvodi mogu učiniti gotovo sve, ključna riječ je gotovo. Da li ste se pitali da li je to proizvod i tehnika odgovoran za krajnji rezultat? Ovdje je popis onoga što proizvodi mogu i ne mogu učiniti.

Proizvodi ne mogu.

 1. Grow pun, bogat brave od ćelav, modrice ili nepostojeća folikula oko rubova
 2. Pretvorite vi ili ja u Mahogany Curls
 3. Vratiti kovrče iz Divan oštećenja topline
 4. Alter svoj tekstura bez kemikalija
 5. Produžiti život stila duže nego odgovarajući vremenski okvir (jer korijenje i dalje rasti about.25-0,5 u mjesečno)

Proizvodi mogu.

 1. Zagladujuca dajući izgled deblje kose kroz oteklina niti podizanja korijene, ili odvajanje vlakana
 2. load...
 3. Glossify kroz nutrijentima bogate uređaj, poboljšati prirodan sjaj, ili dati sjaj reflektuje svetlost
 4. Vlaže i ojačati kao kosa je utvrđeno iako dijetu prije nego što klija iz vlasišta. Tematska tretmani će vam pomoći zadržati hidratizirana i jak, što rezultira u dužu kosu.
 5. Držite kroz stil pomagala sadrže polimere da bi kosa na mjestu kroz povezivanje i oblaganje pramenova
 6. Stimuliše protok krvi kroz proizvode, vitamine ili dijeta, što može uticati na rast

Tehnika može.

Tehnike će učiniti ili slomiti učinkovitost vašeg proizvoda. Šta bi se desilo ako ste kupili Styler, ali pogrešno je koristiti i kao dnevni odmor-u tretman? Možda nećete vidjeti željene rezultate tog proizvoda. U stvari, možda čak i izazvati neku štetu na svoj slatki, nevini kovrče. Umjesto toga, prvo pročitajte etiketu i isprobajte preporučene tehnike koje ste dobili od strane kompanije proizvod. Odatle bi mogao konsultovati pouzdanu stilista ili povezati sa svojim kovrdžave zajednici da proverite da li ste odgovarali ispravan proizvod s ispravnom tehnikom.

Zamotati

Monique Rodriguez, tvorac i vlasnik Mielle Organics, sumira ga govoreći: "I izbor proizvoda i tehnike su jednako važni. Ne možete imati dobru tehniku, ali koriste loš proizvode na odgovarajući način ne možete koristiti loše proizvode i imaju dobru tehniku. Osobno, kada sam počeo koristeći prirodne sastojke u mojoj kosi primijetio sam sveukupnu razlika na snagu i rast moju kosu. Nastavio sam koristeći moj trenutni tehnike ipak, primijetio sam razliku u mojoj kosi strahovito. Vjerujem ne možete imati jedno bez drugog. "

Želimo čuti vaše mišljenje i svjedočenje. Što je vaš proizvod u odnosu na tehniku ​​iskustva?

load...