Talasni proizvodi za kosu bez kojih možete potpuno živeti | BA.inspinre.com
Modu

Talasni proizvodi za kosu bez kojih možete potpuno živeti

Talasni proizvodi za kosu bez kojih možete potpuno živeti

U mom domaćinstvu, lako imamo više od 50 proizvoda za naše tipa 2 kose. Treba nam različite proizvode valovite kose za različitim godišnjim dobima i efekte niske i visoke vlažnosti.

Prošlog proljeća, osvojio sam veliki korpa proizvoda za njegu kose od lokalnog salon, i iako moja kćerka i ja i dalje eksperimentira s proizvodima, neki od njih su isključena kao previše sušenje ili previše težak za bilo moje novčanom kaznom ili joj grubo pramenovi kose.

Naravno, to ne znači da smo ikada rastali sa proizvodima. Sigurni smo da će svaki dan je neko prošao kroz ulazna vrata u potrebi za kosu pomoć, pa ćemo imati savršen proizvod za njih! Do tog dana, iako, uzeti od nas, ovdje su neke teške valovite kose proizvode koje možete u potpunosti živjeti bez!

Težak Straighty

Mi volimo naše kovrče da sija, ali pronašao Biosilk Silk Terapija Farouk Systems biti pretežak za kosu. Volimo elegantan sjajnu kosu, ali to nam ne daje sjaj, samo masa koja ide na ravno. Nekoliko sati kasnije, izgleda puna statičkog kao i moja kosa.

load...

Moja kćerka ne voli Regis Luxe regenerator (jedan od naših freebies) jer mi se čini da joj je kosa pojaviti masnu do sljedećeg dana. Fuj! Ni jedan od nas ne voli Design Line voluminizirajući Mousse sa najjačim čekanje jer ne drži nikakve talas ili volumena u kosu, ali to da se osuši ga.

Garnier Pravila

Naći ćete puno zelene boce i cijevi linije Garnier za njegu kose razbacane širom naše kupaonice, ali ni jedan od nas ne voli Super Stiff Ultra Hold gel ili Fiber Gum. Oba proizvoda držati naše stilovi za oko pet sekundi. Verovatno su savršeni za kratko bodljikavim kosu, a niti jedan od nas sporta koji stil. Jednostavno smo u stalnoj potrazi za proizvode HOLD našim talasima (ili kovrče kada smo odlučili da se svečan) iz figaro.

Kažu "ne" za Sulfati

Kathryn Hair Danas je u Las Cruces, NM kaže da je žena s talasaste kose "trebalo da se drži podalje od bilo kojeg šampona sulfat-based i uređaja na bazi ulja. Skalp proizvodi sve ulje treba kosu i korištenjem proizvoda koji se više premaza ili ulje na kosu teži ga. Ona treba da se što je moguće duže između šampona. Kada ona opere kosu, ona treba da isprati hladnom vodom. "

Čuo sam da je ispiranje hladnom vodom pumpe do folikula dlake. Znao sam sulfata su loše za okoliš, ali nisam znao da su mogli vagati niz moje talasa. Ja dodjelu čišćenje-naša kuća-od-sulfat sadrži-kosa-proizvode zadatak da moja kćerka čim dođe kući iz škole!

Genevieve Rodriguez, jedan od apsolvent stilisti na Olympian Univerziteta u kozmetologiju, oseća Mardan Relaxer proizvoda za fine, valovite kose su preteške. Ona ukazuje na to da klijente pustiti stilisti procijeniti njihov tip kose i preporučiti najbolje tretmane, a ne branje nešto u apoteci.

"Ono što je dobro za valovitu kosu jednog klijenta neće biti dobro za kosu drugog klijenta.", Rekao je Rodriguez.

Zvuči kao individualizirani recept od doktora da me, što ima smisla. Ja znam da li moja kćerka i ja dobio savjet stilista prije kupnje neke od valovite kose proizvoda razbacane našu kuću, verovatno bih se spasio stotine dolara tokom godina. Pa, ne računajući freebies.

Žele više?

Pretraživati ​​tisuće korisničkih komentar za proizvode i saznajte kojih će jedna biti vaš sljedeći valovite kose čudo!

load...

Final Thoughts

Ono što valovite kose proizvodi su okrenuli tipa 2 talase u pravo niti, a koje u potpunosti rock?

load...