Tajna: Postavite sopstvenu traku za uspeh | BA.inspinre.com
Modu

Tajna: Postavite sopstvenu traku za uspeh

Tajna: Postavite sopstvenu traku za uspeh

Predstavi se!

Zdravo moje ime je Tiffany Nicole poznat i kao NaturallyTN ili T.Nicole. Ja sam Indijanac i Trinidada Naturalista iz Queensa, New York koji ima prebivalište na Floridi. Ja sam također osnivač ljubavi Zagrli Inspire, Inc. Neprofitna organizacija dizajniran da motiviše podstiče, izdizanje i inspiriše mlade žene da hodaju u svoju svrhu i božansku sudbinu. Ja sam također osnivač LEI Lady Magazine, online časopis koji je ogranak organizacije. Volim prirodne kose, glazba, ples i samo što je za oko pozitivan, inspirativni ljudi.

Koliko dugo ste prirodno?

Ja sam bio u potpunosti prirodan sada za 3 godine, od septembra 2011. Godine, a prije sjeckanje skinem opušteno krajevima, tranzicijom sam 11 meseci pre nego što sam mogao da izdržim! Lol!

Koja je vaša dnevna kosa rutinu?

Moja kosa rutina varira iz dana u dan u zavisnosti od stila i moj raspored. Kada sam prvi put otišao prirodno sam imao vrlo temeljita rutina, sada je na osnovu off pogledati želim da postignem ili čak i ako budem imao vremena da se pripremi moju kosu. Ali jedno mogu reći boravke u skladu je držim kosu hidratizirana. To je imperativ za mene. Ja duboko stanje barem 1-2 puta mjesečno i vlaže svake noći koristeći moja omiljena kose kreme, ulja i naravno H2o.

load...

Koje su vaše omiljene proizvode?

Pa moja kosa LOVES Cantu Shea maslac ostavimo - U Conditioning Repair krema pomiješana s moje omiljeno ulje Ricinusovo ulje. Obično to važi za vlagu, smeša također dobro radi za twist-outa stilova. Što se tiče šampon i regenerator, kosa mi apsolutno voli Clear je Cleanse i njegujuće Ultra shea maslac šampon i uređaj. To je stvarno ostavlja moju kosu osjećaj čista i hidratizirana! Prije šampon, ja omekšavaju moja kosa sa 100% sirovog Shea maslac miješati sa Ricinusovo ulje za oko 10 minuta, a zatim šampon i stanje u kojem je. Pogotovo ako mi je kosa super suho.

Koja je vaša noćna rutina?

Noću, ja vlaže i pečat koji zaključava vlage dok spavam. Ja obično twist moju kosu u rubrikama primjeni Cantu Shea maslac ostavimo - U Conditioning Repair krema i mazut kao Castor ako želim opterećena twistout izgledaju ili Kokosovo ulje ako želim da se postigne više paperjaste twistout izgled. Onda sam pokriti sa svilenu maramu ili spavati na svili pokriven jastuk.

Da li se ikad umoriti od prirodne kose?

Ne! Ne do te mjere da bih se vratio na Relaxer! Ali, ja bih rekao, moja kosa je strahovito porastao u posljednjih 1 godinu i duže i puniji postaje, više vremena postaje! Tako sam saznala da sam pronalaženju načina da se protežu od stilova i zaključati u vlage za duži vremenski period. Volim da budem prirodna i ne bih da se vratim, ali sam otkrio da je moja kosa mijenja tako da će moja rutina, koliko vremena provode održava ga i držeći je zdrav.

Kada ste počeli vlogging?

Počeo sam vlogging još u decembru 2012. Godine uživam se snima video i dijeljenje moja iskustva sa prirodnom kosom. Tu će biti važnije da ulazimo u Novu godinu, pa ostanite to Love Embrace Inspire TV i NaturallyTN na YouTube!

Kako ste postali uspješan guru?

Pa prvo ću reći da ja ne smatram da sam guru, ali neko ko želi da inspiriše druge sa onim što ja znam i iskustva koja sam prošli. Da ohrabri i motivirati svakoga ko se bori sa njihovom putovanju prirodna kosa. Ja sam uvijek otvoren za dijeljenje i inspirativan sigurno. Vjerujem uspjeh definiran je ne koliko pretplatnika i sljedbenika jedna ima, ali uspjeh je kada je jedan završila svoj cilj i za mene, kada sam pročitao komentare ispod videa i vidim da je zaista učinjeno moj cilj inspirativan i motivirajući, osećam da da, ja sam uspješan vlogger.

load...

Imate li neki savjet za nove vloggers prirodne kose?

Moj savjet bi bio da se utvrdi šta želite da postignete iz vlogging. Ste postavili svoj bar uspjeha, tako da kad dođete do njega, možete osjećati dobro o svom dostignuće. To je sve o motivima, ako je vaša želja je da inspiriše druge nije bitno koliko pretplatnika imate, što će biti najveća nagrada je, znajući da ste napravili uticaj pomaganje drugima.

Bilo koji predstojećim projektima želite da nam kažete o?

Da! Ja ću biti domaćin moj prvi događaj pod mojim neprofitna Love Zagrli Inspire, Inc. Pod nazivom "Kad Girl Meets kovrčama." 15. Novembra u Orlando, FL. Ovaj događaj će se sastojati od Q & A segmentu sa našim Curl Talk panel, demonstracija i nagradne igre! Tako sam uzbuđen da bi mogao da se poveže sa Centralna Florida Naturals koji imaju želju da želite saznati više i da ste povezani sa stručnjacima u svom području! Imamo gosta prirodne kose salon stručnjaka, blogera i vloggers na panelu.

Gdje mogu pratimo vas online za buduće ispravke?

Možete me sigurno pratiti na moju web stranicu i platforme društvenih medija,

Organizacija Web: www.LoveEmbraceInspire.org

Online Mag: www.LoveEmbraceInspire.com

Google+: https://plus.google.com/u/0/+TiffanyNicoleNaturallyTN/posts

Instagram: @NaturallyTN i @LEI_Curlfriends

Facebook: www.facebook.com/loveembraceinspire

Twitter: www.twitter.com/naturallytn

YouTube: www.youtube.com/naturallytn & Love Embrace Inspire TV

load...