Taj prirodni put kose male južne devojke | BA.inspinre.com
Modu

Taj prirodni put kose male južne devojke

Taj prirodni put kose male južne devojke

Ne znam točno koliko dugo sam nosio moju kosu prirodno. Počeo sam zdrava kosa putovanje u 2009. Godini sa opuštenom kosom. Negdje između 2010. I 2011. Godine, Prekinuo sam sve preostale Relaxer, iako moja Timeline je malo nejasno kako bi tačno kada.

Koja je najveća lekcija ste naučili o vašoj ljepoti i kose u posljednjih nekoliko godina?

Najvažnija lekcija koju sam naučio o moja kosa je potreba da se pravilno vlaže i duboko stanje u kojem je. Redovno! Jer mi je kosa tako nastrano i čvrsto namotan i to tretira boju, to je izazov da pravilno vlaži ga i zadrži vlagu. Sam patio tona zastoja zbog pojavljuju moju suhu kosu, razbijanje, škljoca isključen zbog nedostatka vlage. Ali! Lekcija naucena. Znam šta šta treba da uradimo. Samo zahtijeva nekoliko dodatnih koraka i proizvode koji su definitivno isplati. Također, kao bliski drugi, sam saznao da je u cilju sprečavanja mi kosa pojavljuju van i razbijanje još više, moram da otpetljati mojoj kosi sa mojim prstima. I spasiti male češljeve i Denman četke i zaplet Teezers za kada želim da izgladiti već razvezane kosu. Ide ravno u sa tim alatima bez prsta prvo otpetljava, definitivno ne-go za mene.

load...
Najvažnija lekcija koju sam naučio o moja kosa je potreba da se pravilno vlaže i duboko stanje u kojem je. 

Koji su vaši go-to frizura za radne sedmice? Šta je vikenda ili noću?

Ja stvarno nemam nikakve go-to frizura. Trenutno sam na lični stil izazov tako da sam sebi izazov do 3 mjesec Rod Setting Izazov koji će se završiti do sredine marta. Dakle, ja zezao sa različitih veličina minival šipke i flexi šipke za postizanje različitih izgleda. To je zabavno ići od izduženog spirala pregib tjedan dana u vrlo čvrsto uvijen sužava 'amo naredne sedmice. Međutim, ako sam lijen, ili kovrče su pale, to je bilo punđu ili dim do sutradan šampon. Kad god hoću da nosim 'amo, samo sam SPRITZ moju kosu s vodom / glicerin mješavinu i ostavite da se "veliki up" ili otiču iz pare u tuš. To je uvijek zabavno pogledati!

Koja je vaša noćna rutina? 

Moja noćna rutina, ako sam u flexi štap ili minival set štap, je da jednostavno napuniti sve moje kose u satenskom poklopca motora. To je to!

Imate li omiljeni proizvodi za kosu sada?

Da, apsolutno imam omiljenih proizvoda !!! Moje svih vremena omiljeni hidratantne kreme je Elasta QP Olive Oil & Mango Butter hidratantne kreme. Volim da zapečatiti ovo bilo sa ricinusovo ulje, prvi izbor ili karite maslac, kao drugi izbor. Svi ti proizvodi su vrlo gust i težak, ali da bi se prodre i vlaže moja gusta, kinky kosu su bili potpuno Godsend. Ja se stvarno sviđa Giovanni Glatko kao svila Deep Moisture regenerator za duboko uređaj i At One suhi Itchy sampon. Za kada je moj skalp je suha i svrbi!

Šta savet bi dao nekome ko želi da rock njihova prirodna kosa, ali može biti nesigurno ili nemaju povjerenja da to učini?

Za sve one koji žele napraviti bilo kakve promjene u njihovom fizičkom izgledu, bilo da nosite prirodne kose, bojenje kose, uzimajući tetovaže, piercing, mijenja svoj stil oblačenja, itd, moj # 1 komad savjet da ćete biti kako bi bili sigurni da si ti! Pobrinite se da je to nešto što je ugodno i nošenje, a ne samo nešto radite pratiti masu ili zato što mislim da je "in" ili "It" stvar trenutka.

load...
Ako to radiš da umiri mase, uvijek ćete se pokušava držati korak.

Moments promijeniti. Ono što je sada kul ne može biti ono što je kul sutra. Ako to radiš da umiri mase, uvijek ćete se pokušava držati korak. Ako to radite samo zato što ti se sviđa, osjećati dobro o tome, i da znaju da je tebe, to će uvijek biti u sezoni.

Kako možemo držati korak s tobom?

Blog: Taj mali Southern Girl, Instagram: @sandria_please, Facebook: Taj mali Southern Girl, Pinterest: Sandria Molim

load...