Svi se bore za t3 filter za tuširanje, ali vrijedi 150 eura? | BA.inspinre.com
Modu

Svi se bore za t3 filter za tuširanje, ali vrijedi 150 eura?

Svi se bore za t3 filter za tuširanje, ali vrijedi 150 eura?

T3 Source Hand-Held Tuš Filter

Odlučio sam kupiti T3 Izvor Hand-Held Tuš Filter tokom Sephora je prodaju 20% popusta. To se prodaje za 130 € -150. Ono što me zaintrigiralo o ovom konkretnom modelu je da osim filtera ima 8 različitim brzinama postavke i pritiscima kao moj stari tuš učinio. Također se drži u ruci, tako da sam samo prala kosu, a ne moje cijelo tijelo mogu učiniti prilično lako.

T3 tvrdnje o proizvodu

Otkrijte Pure Water Razlika. Klor je jedan od pravih krivaca iza suhe, oštećene kose i kože. Istraživanje javnog vode pokazuje da obične vode domaćinstvo može sadržavati približno toliko klora kao da je preporučeno za bazene. Koristeći patentiranu formulu turmalin, plemenitih metala i minerala, T3 Izvor tuš Filteri mogu ukloniti i do 95% klora iz tuša vode koja:

 • Poboljšava zdravlje kose i ljepotu
 • Poboljšava zadržavanje boje i živost obrađenih kose
 • load...
 • Pomaže koži da bude manje suha, zadržavaju više vlage i izgleda zdravije
 • Čini kožu primjetno mekša i glatka

Kroz proces filtracije pod nazivom "Redox", T3 Izvor tuš Filteri preobraziti klora u bezopasne elemente koji su preveliki da bi se apsorbira kose i kože. Patentiranu tehnologiju je testiran i certificiran od strane Nacionalnog Sanitacija Foundation (NSF), koji je snabdijevanje vodom revizora i Svjetske zdravstvene organizacije članica SAD-a.

T3 Izvor tuš Filteri preobraziti klora u bezopasne elemente koji su preveliki da bi se apsorbira kose i kože.

Prosjek zdravlje kose i kože koristi (u odnosu na vodu iz slavine)

 • 49% smanjenje u sitnog
 • 22% povećanje telesne
 • 36% Povećanje češalj-sposobnost
 • 31% Povećanje Shine
 • Filtriranjem hlor iz vašeg tuš voda, vaša koža može biti manje suha, može zadržati više vlage i može izgledati zdravije.

Karakteristike i prednosti

 • Bakar, cink, kalcij rade zajedno pretvoriti i ukloniti klor
 • Turmalin proizvodi negativnih iona koji smanjuju voda veličinu klastera koji poboljšava filtracije kao i pomoć PH balans vode
 • Anti-skaliranje, mlaznica niske održavanje odoljeti skali nagomilavanje
 • Filter Life 3.000 litara ili 3-4 mjeseca (štogod se prvo)

Moja recenzija

Više nego bilo šta drugo, želio sam filtrirane tuša da pomogne očuvanju moje kose. Kao plavuša koja je majorly sklon brassiness, moja frizerka je predložio da tuš voda može biti krivac! Također sam pročitao da primjenom filtera za tuš mogu pomoći u očuvanju života moja boja i nakon trošenja novca da uzmem boju tražim sve lijepo i prilično, apsolutno želim da ga sačuva!

Vide posljedice na moju kosu je malo duže. Ja samo perem kosu dva puta tjedno i nisam očekivao čudesne rezultate. Bilo je o iznosu od pranja mjeseca primjetiti da je moja kosa osjetio mekši i upravljati. Nakon toga počeo sam primetio malo više sjaja previše.

load...

Nisam obraćao pažnju na moje kose odmah, kao moja kosa očajnički potreban dodir i bio malo nered. Oko mjesec i pol u, otišla sam po boji osjetljivim na dodir gore. Od dobiti učinjeno moja boja i samo tuširanja sa T3, moja boja i dalje izgleda jarke nedelje kasnije i moja plavuša ne izgleda kao Brassy kao što je obično. I dalje koristiti ljubičaste uređaj jednom nedeljno za dobru mjeru, ali i dalje postoji uočljiva razlika od pred filtrirani tuš.

Kovrdžanja mudar, do sada nisam vidio veliku razliku.

Kovrdžanja mudar, do sada nisam vidio veliku razliku. Međutim, vidim da je moj 60+ godina mama, koja ima genetski suho, kovrdžava, vrlo blago valovita kosa, je da joj kosa izgleda malo više glatko, sjajnija i manje neposlušnu u posljednje vrijeme! Pitao sam je da li je ona radila ništa drugo drugačiji i ona nije, tako to mora biti u glavu tuša.

Moje konačne misli

Skupština tuša je veoma lako i instrukcije je došao s njim, tako da je pomogao tona. Sve u svemu, ja sam jako zadovoljan sa T3 Izvor Tuš filter i zbog lijepo razlika u mom kose, mekoću i sjaj, ne želim da se istuširam bez njega!

Gdje možete dobiti

Sephora, Nordstrom, ili online na Overstock

Ovaj post se ne sponzorira.

load...