Svi planiraju plavušu - 8 stvari koje treba znati pre nego što pokušate | BA.inspinre.com
Modu

Svi planiraju plavušu - 8 stvari koje treba znati pre nego što pokušate

Svi planiraju plavušu - 8 stvari koje treba znati pre nego što pokušate

Otkako Elsa od Frozen došao oko više i više ljudi su koji žele da se taj prekrasan Ice Queen kosu za sebe.

Ako razmišljate skakanje na platine nijanse voz, znate šta se upuštaš, prvo. Kao valovit kovrdžave Žena koja je imala skoro platinasto plavu kosu za više od godinu dana, iako je boja izgleda apsolutno zapanjujuće, to je nevjerojatno visok održavanje - posebno za kovrdžav. 

1. Ne radi to na svoju ruku.

Ići u salon. Da, to će biti skuplji. Ali profesionalni kolorista može pomoći u očuvanju integriteta vaše kose. Sa izbjeljivač i visoke boja lift posebno, preklapanje prethodne obojene sekcije ili prethodno oštećenu kosu će dovesti do loma katastrofa.

Ne pokušavajte da idem Platinum bez Olaplex. Ako mogu da se vratim na vrijeme, nešto više od godinu dana, Olaplex bi bilo oko prije nego što sam odlučio da se upaljač sa mojom kosom !!! Olaplex se dodaje na izbjeljivač i pomaže obnovi obveznice u kosi, tako vaša kosa ostaje mekše, zdravije i dobiješ minimalnu lom od surove usluga boja. To košta malo više, ali vredi svaki peni. To može spasiti vašu kosu. Ako ne vjeruj mi od ThatBlondeGirlMandie na Youtube-u provjeriti prije i afters sa Olaplex. Uveren sam da je moja kosa nikada ne bi probili put to se imao Olaplex je poznato kad sam u boji.

load...

2. Budite spremni da se još luđi o sastojcima i režim.

Platine i sve plave kose može lako dobiti Brassy. Određenih prirodnih sastojaka imaju neke neverovatne beneficije za kosu i drugi mogu zapravo pripisati brassiness i tamnije kose. Hibiskus, Neem i Amla su samo nekoliko. Primjenom čistog arganovim uljem koji je visok vitaminom E i super za kosu elastičnost može nevoljno okrenuti leda plavuše tamnije previše. Također, koristeći kreme za kosu i gel može napraviti kosa izgledati malo tamnije nego što zapravo je, čak i ako to ne stalno ga mrlje. Izlaganje suncu i tvrde vode također mogu napraviti plavu kosu Brassy. Koristio sam preparate za kosu sa UV filter kada se nalazite izvan poput Living Proof Restore sprej. Razmisliti o filtera tuš ako živite u lošem području vodom da držite Platinum istinito i vrijedno. Spavati na satenski jastučnicu. Najprirodnije kovrdžav se to već radi, ali sada je ekstra važno. Satin jastučnice će pomoći u sprečavanju kovrča i pomoći trenja dok spavate. 

3. Vaša kosa će biti super suho.

Beljenog kosa je obično super suho na vlastitu, tako beljeno kovrdžava hair.you dobiti ideju. Zaboravite na isperite uređaja jer će oni vjerojatno ništa za vašu kosu. Koristite duboko uređaj svaki put kad perete, ostavljajući ga u što je duže moguće. Duboko uređaj s obje vlage i proteina će biti idealna, jer sa bijeljenje doći do platine također dolazi gubitak proteina. Briogeo ne očajavajte, popravak i Living Proof Restore tretman bili i još uvijek su 2 od mojih omiljenih maske. Dodaj vlaga kosu, čak i na dane koje ne peru ga! I dalje dodati hidratantnu sprej za moju kosu svakodnevno, ponekad dva puta dnevno. Platinum kosa će upiti vlagu i stvarno treba dosta je reći hidrirana - I've je opsjednut Mirabelle Šljiva osvježavajuće sprej od Carol kćer i Wen hranjiva tretman Mists, posebno 613 jedan, jer je dodao aminokiselina.

4. Očekujte česte dotjerivanje.

Platinum kosa s tamnim korijenima je zapravo trend u sebi, ali ako ne možete stajati izgled odrasle u korijenima, očekuju da će biti u salonu svakih nekoliko tjedana. Lakši je kosa obojena, brže korenima će biti primjetan.

load...

Možda nećete doći do platine u jednom obroku. Pogotovo ako ste počevši utakmicu u tamnije osnovne boje. Zapamtite, postizanje platina kosa je prilično štetno. Mnogo je bolje da to postepeno, a ne da se u jednoj sesiji - vaša kosa će vjerojatno patiti.

Foto ljubaznošću Jared Leto Instagram

5. Koristite plave ili ljubičaste šampon i / ili uređaj.

6. Uzmite dodatna opreznost sa toplotnim alata.

Heat alati su oštetili za sve kose, ali za Platinum i lakši plavu kosu posebno, pa čak i više, tako platinom tekstura kose, jer je već toliko delikatan. Ako stvarno morate koristiti topline, čak i ne smatraju se ne koristi za zaštitu od toplote sprej s njim.

7. Going platine može promijeniti svoj pregib obrazac.

8. Šteta može biti vaš stvarnost.

Znam da je ovo što sam već spomenuo, ali vredi ponovo spomena. Going platine će dovesti do lomljenja ako kosa nije u svom najzdravije stanje unaprijed. Tužno sam ovo naučila na teži način. Moja kosa će i dalje biti super svjetlo plava sada, ako bi moja niti su bili u stanju da podnesem bolje.

U zaključku, boja platine kosa je prekrasna. To je prekrasan, pogotovo na teksturom kose. Platine i svjetlo plava kovrče imaju svoje dodatnih pitanja, kao kosa postaje super krhak. Zapamtite, to je izuzetno visoka održavanje za održavanje. Proverite da li ste spremni da ide dodatni milju za njegu kose; držati vaša kosa je zdrava prije odlaska preko na lakši strane.

load...