Sveti gralski proizvodi koji rade za moju kiselu kosu | BA.inspinre.com
Modu

Sveti gralski proizvodi koji rade za moju kiselu kosu

Sveti gralski proizvodi koji rade za moju kiselu kosu

Skoro je vrijeme za mene da se spakujem i otići na zasluženi odmor u Indoneziji! Dok je većina se bave donosi pravo kupaće kostime i dovoljno novca za trošenje, ja sam više zabrinut dovođenjem mojim sveti gral proizvoda za njegu kose.

Moje kovrče su stvarno izbirljiva, a tu su i nekoliko sastojaka i tehnike koje čine moju kosu sretan. Na primjer, mnogi kovrdžav kunem metodom LOC ili SLZ, a iako se smatra jednim od najboljih načina za uvijanje definiciji, ova metoda ne radi za moju izveštačenom kosu!

Sa druge strane, izbirljiv prirodu mog kovrče mi omogućava da izbjeći kupovinu pogrešne proizvoda za njegu kose. Trebalo mi je nekoliko godina da proizvode koji će zadovoljiti sve potrebe moja prirodna krune. Prilikom odlaska na odmor, uvijek sam donijeti odsustvo-u uređaj, krem ​​i želeom sa mnom. Iako brtvljenje stil uljem ne baš radi za mene, želei su savršeni alternativa.

load...

To su tri sveti proizvodi za njegu gral kosu Nikad ne izlazim iz kuće bez:

Ostavite-u: Jačati, Grow & Restore Smoothie od SheaMoisture

Ne samo da volim miris, ali i ja sam bio u mogućnosti vidjeti dokaz prednosti reklamiraju na ambalaži. Moja kosa rasla zbog moćnu kombinaciju njegovih glavnih sastojaka - Shea maslac i Ricinusovo ulje. Jedan dodatni plus je da su moji nokti i koristi od proizvoda, kao i. Otkad sam počeo koristiti ovu ispire sa kose, manje su krhki i imaju više porasla.

Krema: Almond Jai Twisting Butter Camille Rose Naturals

Na odmoru, moja kosa će često biti izložena suncu, a to će duže posljedice kupanja u moru i često bazen. U uvjetima sušenja ovako je za mene važno kako bi bili sigurni da vlaže moje kovrče i hrane skalp. Ovaj maslac je idealno rješenje, jer omekšava i vlaži kosu.

Jelly: Curl Maker Camille Rose Naturals

Imam bio koristeći ovaj proizvod od 2015. Godine, a ja sam još uvijek zaljubljen u to! Je Curl Maker je veliki masu i daje nevjerojatan definiciju. Budite sigurni da prst-otpetljati kosu dok nanošenja proizvoda. Na taj način, to će kaput sve vaše vlasi, i vaše lokne će biti više definirana.

Da li se osjećati kao tvoj uvojci su izbirljivi? Javite nam koji sveti gral rade za vas u komentarima ispod!

load...