Svaka talasasta devojka treba ove 5 alata za bolju definiciju | BA.inspinre.com
Modu

Svaka talasasta devojka treba ove 5 alata za bolju definiciju

Svaka talasasta devojka treba ove 5 alata za bolju definiciju

Tip 2 valovite kose je lijep kada naučite šta radi dobro s njim. Naravno, proizvodi koje koristimo su važni, ali postoje i neke alate potrebne za pomoć kako bi proces stajling lakši i brži, kao i ostavljanje talasi osjećaj zdraviji. 

Q-Redew

Ljetnim mjesecima i vlažnost je dao moj valovi tako divne definicija, ali kako vreme postaje hladnije i za kosu, oni ponekad mogu pasti mlitavo. Volim koristeći Q-Redew prijenosni ručni parobrod na dan dva i tri kose u hladnom vremenu za poboljšanje prirodne definiciju u mojoj niti prilikom dodavanja vlage. Ovaj alat je obavezno za one koji rade van i potrebu da se to strašna rep dent nestati u žurbi. Tokom godina, ja sam smatra da je ova, u paru sa DevaCurl oslobodi ga vlage Spray, da bi krajnji duo. Ako želim dodati pare u mom dubokom tretman i dozvoliti da proizvod prodre još dublje, okrenem se na Q-Redew.

load...

Ricky NYC No-Crease klipovi

Ove snimke su tako imperativ. Ne samo da je moje kose curlier od ostatka moje glave, ali povrh toga, kovrdže kvadratnog oblika nisu slatki. Unesite Ricky NYC Bez gužvanja klipovi. Oni dolaze u različitim oblicima, a moj favorit je logo cijevi potpis Ricky-a. Ja sam ih clip uz moje kose dok sušenje i istezanje kosu. Kada sam ih ukloniti, nisam otišao sa očigledno isječak oznake Jednom sam ih ukloniti. Sjajan!

T3 Featherweight Luxe 21 za kosu 

Radije sušenje zraka kad god je to moguće, ali to traje satima. Kada sam kratko na vrijeme ili ako je previše hladno za izlazak iz kuće s mokrom kosom, ja feniranje. Trenutno koristim T3 Featherweight Luxe 2I kosu s Deva Fuser prilog. Po sajtu T3micro.com, je mašina "prožet turmalin SoftAire tehnologijom, koja je odgovorna za brzo, zdravo sušenje, kao i ion generator za svoje, sjaj za jačanje snage kovrdžanja smanjuju."

DevaFuser

Deva Fuser je moj omiljeni difuzor. Devacurl.com kaže: "Ovaj jedinstveni, univerzalni difuzor isporučuje 360 ​​stepeni protok zraka radi potpuno surround lokne čak i na svojim korijenima. Patentirani dizajn DevaFuser poboljšava izgled prirodne kovrče, suši kovrdžava kosa brže od tradicionalnih difuzora, dok je stvaranje ekstremne tijelo i dodirljiv zvuka. "Iako na žalost čini ništa da se osuši moju kosu prebrzo, sviđa mi se jer sam primetio znatno manje kovrča i tabure kad sam ga koristiti protiv feniranja s tipičnim zdjelu difuzora.

The Original Curly Tee ručnik

Nakon tuširanja i nanošenja moje stajling proizvoda, volim da završi svoju kosu u ovom peškir. Njegova jedinstvena oblik osigurava da moja ostati staviti dok radim svoj režima za njegu kože i njegu tijela. 100% čisti jersey pletivo materijala omogućuje ručnik da upije višak vode, bez ometanja moju kosu ili proizvode primjenjuje, što dovodi do manje kovrča i upravljivost.

T3 Izvor Hand-Held Tuš Filter

Koristim T3 u ruci za više od tri godine. Od tada, moja kosa i koža su smatrali mekša; moja kosa izgleda sjajnija kao dobro. Prema mjestu, filter "uklanja 95% klora i drugih nečistoća. Pretvarajući hlor u bezopasne elemente koji su preveliki da bi se apsorbira kose i kože. Rezultat je primjetan napredak u zdravlju kose, zadržavanje kose, pa čak i hidrataciju kože. To je najjednostavniji i najefikasniji način da se počistili u ljepoti rutinu. "Ako je vaša kosa je tvrdoglavo nepregledan i neposlušnu uprkos proizvode koje koristite, voda izlazi iz tuša može biti problem.

load...

Sredstvima koja su dali svoj valovitu kosu zapažene rezultate? 

Pratite moj blog, Diane Mary, za više kose recenzije proizvoda, savjete i trikove i @ dianemary126 na Instagram i Twitter!

load...