Sušilice sa kapuljačom vredne investicije? | BA.inspinre.com
Modu

Sušilice sa kapuljačom vredne investicije?

Sušilice sa kapuljačom vredne investicije?
Fotografija ljubaznošću Natalie Live

Suočimo se s tim, prirodno kovrdžava kosa treba truda. Ovo nije za one sa slabim u srcu, umorne, ni lijeni. Ako ste nosili svojim prirodnim kovrče duže od godinu dana, rekao bih da si zaslužio titulu počasnog stilist. Zar se ne slažete? Na kovrdžav koji su znojenje kako bi kosa magiju kod kuće, mogli ste uzeti kosu mađioničarske na drugu razinu dodavanjem kapuljačom za kosu u svoju magiju kutiju. Evo pet razloga zašto biste trebali ulagati u kapuljačom za kosu.

Najdublji uređaj

Uređaj svojim niti pod topline pruža najbolje hidrataciju i snagu da svoju kosu. Bez obzira na poroznost kose je, vi žeti maksimalnu korist radi duboko postupanje po vrućini. U studiji koju je sproveo prirodne kose Haven na uređaj sa toplote u odnosu na bez topline, ona zaključuje da je "Povećanje temperatura je uređaj na površinu tjelesne temperature (oko 35 ° C) povećava adsorpcije na uređaj."

Brže Vreme sušenja

Pozdravi oštre lokne, twist outa, i valjak setovima. Davno su prošli će biti dana ne tako suho pletenice outa ili "peru-n-san" kovrdže podivljao. Sa kapuljačom za kosu kod kuće možete oprati, i ići ravno na svoj kapuljačom za kosu za nekoliko minuta vremena sušenja, dok provjerite e-poštu ili se pripremi za svoj dan. Ako je vreme sušenja je glavni faktor u razmatranju kupovine, odaberite kosu sa visokom snagom dobiti spektar mogućnosti topline.

load...

Napomena urednika: NaturallyCurly doprinos Lindsay Wilson kaže da joj je kosa traje 8 sati da se osuši, ali kada ona koristi svoje kapuljačom za kosu kosa joj je suši u 1 sat. Možete vidjeti što joj je tip 3 kovrče izgledati kada sušeni sa kapuljačom za kosu protiv sa difuzorom ovdje.

Stvoriti Zapremina sa klipovi

Za kovrdžav koji vole dodatni volumen, mogli dati difuzora pauzu i umjesto toga, odlučiti za pranje i otići uvijaju skup koristeći Deva klipovi ili Spilo Duckbill klipovi sa kapuljačom za kosu. Jednostavno ubacite snimke na kojoj želite da se obim i pripremiti da se osuši. Postavite kosu na nižu postavku i podignite kosu malo veći off glave kako bi se omogućilo kosu da se širi. Kada je kosa gotovo suha, uklonite klipove, tresti, i otići.

Stretch Curls 

Kovrdžav da se odluče za "porinut" kovrče mogu konačno dobiti potezu su oni oduvijek željeli. Jednostavno šindra proizvod kroz kosu kao gladak kao da ti se sviđa. Za dodatnu protežu na svojim korijenima, koristite Deva klipovi ili Spilo Duckbill klipovi za glatke i protežu željeni područja. Oživite kosu dole da pokrije cijelu glavu, i postaviti na visokoj protoka (temp ne mora biti visok). Za dodatnu potezu, dodajte snimke na kraj vaše kose za dodatnu težinu. Nakon sušenja, uklonite klipove i sa vašim izborom ulja, zavrtite krajevima vaše kovrče za ugodan punačka finiš.

Salon Style Finish

Mnogi faktori doprinose da oštre salon završio izgled. Znate, taj pogled čini nas kažu: "Zašto ne mogu ostvariti taj izraz kad ja to radim?" Ponekad je to proizvoda, fancy tehnika, svježe perspektive, alata, ili kombinacija tih faktora. U kapuljačom kosu je definitivno glavni igrač u salonu kraja. Ne postoji nešto veoma jedinstveno toplinu iz kapuljačom za kosu. Smatra se da je indirektna topline. O vrsti kosu (jonski, keramika, turmalin) moglo bi smanjiti kovrča, dodajte sjaj osnovu, zaštite od oštećenja, itd Povrh svega, neki sušila dolaze sa cool postavke za zaključavanje u setu, koji bi mogao dodati nekoliko dana na svoj stil. Bez obzira na vrstu kosu, i kapuljačom za kosu daje svjež, sjajan, besprijekoran izgled.

Još uvjeren?

Postoje mnoge velike prednosti za posjedovanje kapuljačom za kosu za vas da razmotrite. Možda ćete samo doći jedan korak bliže kvalitet završne obrade ste oduvijek tražili nakon.

Ako ste u kupovinu za kapuljačom za kosu, CurlTalkers su koristili i dopao ION brend iz Sally Beauty Supply, u Babyliss Therma je Pibbs Hard-Hat kosu i Jonsko Pro Rollabout Tourmaline za kosu.

load...
load...