Šta je juko | BA.inspinre.com
Modu

Šta je juko

Šta je juko

Gospođa Yuko Yamashita

Ljudi koji čine Yuko ispravljanje kose sustava nude ove informacije o svojim proizvodima.

Yuko ispravljanje kose System zaglađuje kovrčava, suhu, neposlušnu kosu trajno sa revolucionarnim ispravljanje sistem koji koristi toplotu za restrukturiranje kose proteina obveznica. Rezultat je glatka, elegantan, sjajna, ravna, regenerisati (popraviti) kosu!

Protein-based profesionalni Yuko System koristi specijalno dizajniran, patentirao topline željeza skup na preko 300 stepeni zadržava vlagu kada je cistin kosti u kosi odrezati, što omogućava kosi da bude oblikovana u bilo kojem obliku. Heat objedinjuje proces ispravljanje - popravak i regeneraciju kose. Sjaj i mekoću su evidentni. Salon profesionalaca i kupca i vole rezultati sistema.

Gospođa Yuko, koji je stvorio sistem 1996. Godine s namjerom da se stvori ne-premaz, ispravljanje sistem koji koristi proces oksidacije topline koji zaključavaju i obnovu kose iznutra. Jedan od Yuko koraka uključuje pomoću ajkula ulje na kosu i pomoću pare umjesto direktne topline uvjetovati kosu.

load...

Oba nekonvencionalan ideju i proboj u umetnosti ispravljanje kose, na Yuko ravnanje sustava zapravo koristi malu količinu kose o "živog tela struju" na odrezati cistin kosti kosa, preoblikovanja da se pojavi ravno. Ovo ide protiv ideje da se uspravi kosa oštećenu kosu: rezultat je kosa koja može disati od nedostatka premaza, i vratila kosu koja je podmlađena po prvi put. Ako želite, proces Yuko može preokrenuti ponovo dobiti prirodne kovrče.

Yuko ispravljanje kose sustava FAQ

Pitanje: Koliko touch-up ti treba i koliko dugo traje proces trajati ?!

A: Očekujte da se proces obavlja na najmanje dva puta godišnje. Duga kosa traje četiri i pol sata za obradu. Kratka kosa je oko tri sata.

Pitanje: Koliko dugo traje Yuko ravnanje trajati?

A: Kada se kosa obrađuju se trajno ispravio. Ne postoje tradicionalne voskovi koriste, dakle vrijeme ne "istrošiti" proces. Ravnanje dolazi iz re-strukturirani protein obveznica unutar vratila kosu.

Pitanje: Šta ako želim da nosim kosu u kovrdžave stilu ili što moj stari kovrče nazad ?!

A: Vaša kosa će odgovoriti na bilo koji figaro. Ako želite da raste iz vaše kose, Yuko sustava može se preraditi sa novim rješenjima da vrati kovrdžave kose!

Pitanje: Koja je najmlađem uzrastu osoba može koristiti Yuko sustava?

A: To je sigurno za dijete mlad kao dvanaest godina koriste proces.

Pitanje: Može seniore koristiti Yuko sustava?

A: DA! Sistem se obrađuju isto na dobi kosu, ali nastupa samo kao lijepo.

Pitanje: Da li je sigurno koristiti ovaj revolucionarni ispravljanje kose sistema?

A: Sistem je testiran na tri kontinenta: Aziji, Europi i SAD-u. To je sigurno za djecu iznad 5 godina starosti i za starije osobe, kao i!

load...