Šta čini devacut tako posebnim? | BA.inspinre.com
Modu

Šta čini devacut tako posebnim?

Šta čini devacut tako posebnim?

Procjenjuje se da je 65% žena ima prirodne kovrče i valovi, ali oni nisu 100% znanje kako da se zapravo brinu o svojim teksture. Iako je ovo istina, došlo je do nedavno skok u kovrčave kose ljudi raspituju specijalizirani rez obavljati samo Deva Certified stilisti na Devachan salonima širom SAD-a. Ovo smanjenje je razvijen od strane Curly Girl Priručnik autor, kovrčavu kosu guru, i vlasnik Devachan Salon Lorraine Massey.

Koja je DevaCut?

Je DevaCut je jedinstvena frizura koja se fokusira na bilo kiparstva svaki pregib rezanja u uglom tako da pregib obrazac nije poremećen ili koristi Deva Potpis Waterfall rezanje tehnika, strukturirani način rezanja, kao i intuitivan vještine (pregib od pregib) do cut kosu. U svakom slučaju, svaki rez je prilagođeno rez, za svaki pregib obrazac i zahtijeva strog i opsežnu obuku od strane svakog stilista. Kosa klijenta se smanji suho, s obzirom na to da je kovrčava kosa je potpuno drugačija kada je 100% suhe. Proljeće faktor koji se nalazi u prirodno kovrdžava promjene kose i pada drugačije kada se smanji suho. Međutim, za one koji žele stvoriti volumen, Deva clipping tehnika je dodatni bonus, stilisti primijeniti gel, ili drugih Deva oblikovanje proizvoda na kovrče i koristiti Deva snimke (ili PIN pregib snimke) da bi tijelo sekcijama kosu krunu.  

load...

Foto ljubaznošću Shan KOSE BOSTON

Stilisti normalno educirati klijente koji prvi put ih hoda kroz proces jer oni rade sa klijentima kose. Oni će educirati klijente o tome kako očistiti i frizuru dok rade, tako da klijenti mogu vratiti kući i ponavljaju proces stilu.

Prilikom donošenja sastanak na Devachan salon, većina klijenata se traži da nose kovrče kao prirodna i nepromijenjenom moguće - to znači malo ili nimalo proizvoda, a ne rep, pletenice ili lepinje. Stilisti pitati da vidi klijentima razvezane, definisani, a kosa bez dodatnih proširenja. 

DevaCuts su dimenzionalni i zamršene i napravio za pranje-i-gos. 

Jedan od najboljih prednosti DevaCuts je u tome što se grade za pranje i otići frizuru, što znači nakon rez i oprati, stajling je jednostavna i većina prirodno kovrčavu kosu je dozvoljeno da se osuše. Stilisti primijeniti gel, ili neki drugi stil proizvoda na kovrče i koristiti račun stilu snimke dati tijelo sekcije kose. Koristeći ovu tehniku, kosa je dozvoljeno da se osuši i tražiti da je to najprirodnije i besplatan kovrdžanje. Stilista će koristiti Devafuser kako bi se ubrzao proces malo. Kada se kosa osuši, snimke se uklanjaju i prirodni obrazac i definicija kovrče se otkriva.

Foto ljubaznošću Kiffe COCO

Održavanje i troškove

Stilisti će vam pomoći educirati klijente o svom jedinstvenom i prekrasnom uvojke, jedan po jedan. Stilisti variraju u godina iskustva i obrazovanja. Stoga, prilikom poziva možete raspitati o cijene za rezove i boja. Troškovi redovnog DevaCut na vodeći salon NYC varira ovisno o stilista i kose dužine i potrebama, ali većina rezove na NYC salonu početi u 85 €, kapa na 250 € ovisno o stručnosti i iskustvu. Pored DevaCurl stilisti, frizeri iz cijele zemlje su prisustvovali 1- ili 2-dnevni program i postali bilo Deva Inspiriran ili Advanced stilist. U novije vrijeme, stilisti koji su pohađali najnovije Deva Certification program na DevaCurl akademiji vrednuju na osnovu pismenog i praktičnog znanja. A prolazi rezultati performanse u najviši odobrenje i mogu se nazvati Deva Certified Curl Specialist. To ih uzdiže na premijeru status na DevaCurl Stylist tražilo.

Da biste pronašli Deva Salon by poštanski broj, posjeti www.devacurl.com/salon-stylist-search.html i naš vrlo vlastiti baze pregib salona ovdje.

load...

Pogledajte jedan primjer kako je DevaCut vrši na Rock Yo Rizos:

Da li ste imali DevaCut ranije? Kakvo je vaše iskustvo?

load...