Spotlight hpo spa tretmani | BA.inspinre.com
Modu

Spotlight hpo spa tretmani

Spotlight hpo spa tretmani

Debra Mali

U ranim 1990-ih, Debra Mali je bio u ljepoti školi kada je počela stvaranje svoje izmišljotine od postojećih proizvoda.

Onda čudna stvar je počela da se dogodi. Dok je njen kolega nije imao kupaca za rad na, ona je obično imao nekoliko čekala u predvorju.

"To je bilo zbog svoje proizvode", navodi se u St. Louis poduzetnik. "Imam toliko povratne informacije od ljudi su mi govorili sam radio stvari njihov stilist nije radila."

Čak i nakon što je postala specijalista boju za veliku kompaniju šampone, ona je i dalje provela slobodno vrijeme miješanja i stvaranja njen ekološki kombinacije.

Tako OVP Spa Proizvodi - skraćenica za "Happy People Only" - rodio. Ona je pokrenula svoju kompaniju u 2006. Godini s njom kosu i tijelo šampon, losion za tijelo i spa kosu. Svi proizvodi sadrže organske sastojke kao što su avokado, meda i protein pšenice, kao i eteričnih ulja.

load...

Da biste dobili riječ nešto o svoje proizvode, počela konsultacije sa salonima i pokrenula web stranice. Ona je doprla do usvajanja agencija koji su radili sa Biracial djecom i staviti na besplatni seminari za djecu iz stranih zemalja.

Mali je postao prirodni sebe 2005. Godine, kada je htjela da testira proizvode na prirodnu kosu da vidimo kako temperatura i vlažnost pogođena je u različitim godišnjim dobima.

"Bio sam hemijski opuštena, jer sam bio tinejdžer, tako da je mnogo hrabrosti za to", kaže mali. "Sada Volim da budem prirodna volim da mogu imati različite teksture trenutke -.. Pravo jedne minute i obrt outa narednih"

Mali još uvijek nema kosu dva do tri dana nedeljno na svom salonu, New York, New York Hair Design. To ju pruža savršeno okruženje za isprobati nove proizvode na različitim tipovima kose.

Mali provodi puno svog vremena i energije na OVP, stalno istraživanje sastojaka i drugih linija proizvoda kako bi bili sigurni svoje proizvode su najbolje što može biti. Ona kaže da joj je kupaonica izgleda kao snabdijevanje ljepotu radnju zbog svih proizvoda ona kupuje za svoje istraživanje.

OVP kose proizvoda.

HPO sada ima 15 preparata za kosu i tijelo, mnogi kreiran na osnovu povratnih informacija korisnika. Ona je u početku stvorio Happy vlasišta, bitan spoj ulje, da se nosi sa svojom excema. Počela ga koristite na prijateljstva sa loše peruti i dobili su zadivljujuće rezultate.

Jednostavno Curly Conditioning & Styling Pudding, jedan od njenih najpopularnijih proizvoda, rezultat malih je interakcija sa klijentom na Whole Foods Market demonstracije.

Ona je rekla Mala joj uređaj je kao "pukotinu u tegli", i zamolio je da se miješaju nešto stilu joj prirodnu kosu. Ona je u početku nazvao stajling krema Curly Diva, i od tada je evoluirao u Jednostavno Curly, najnoviji proizvod u liniji.

"U ovom trenutku, ja ne mislim da je linija nešto novo treba", kaže mali.

Ona voli da se miješaju proizvode zajedno kako bi dobili različite poglede. Njena omiljena kombinacija je Twisty Locs pomiješana s maslacem kapi, što je ona koristi za stvaranje spikey izgled. Kada ide kovrdžava, ona koristi Spa regenerator sa Jednostavno Curly.

load...

Mali kaže da svoje proizvode radi za sve tipove kose, pa čak i one bez kose. Ona kaže da ćelavi muškarci poput njih, jer umiruje brijač opekotine.

Kada ona ne šišanja ili rade na njoj rastuća kompanija šampone, Mali posvećuje mnogo vremena da filantropskih nastojanja. Njen Bertha Baru, sapun sa znak mira na tome, nastao je u čast tetka koja je umrla od raka. Svim prodajnim iz barova koristi periku fonda u njenom društvu, koja ide ka kupuje perike za žene s rakom. Ona je također je uključen u Brave ljubavi i Skidam kapu Rak, kao i Mjesec borbe protiv raka dojke. Nakon uragana Katrina, ona donirala sanduka kose i tijela proizvode za ljude koji su bili raseljeni na području St. Louis.

"Ja sam sve o davanju natrag", kaže mali. "Svaki dan, zahvaljujem svemir i hvala. Možda sam malo momak, ali mislim da, ako zaista radite iz srca i radite ono što volite, sve radi out."

Provjerite ostale Spotlight priče ovdje.

load...