Spotlight flexi 8 kose za kosu | BA.inspinre.com
Modu

Spotlight flexi 8 kose za kosu

Spotlight flexi 8 kose za kosu

Ako ste bili na CurlTalk nedavno, vi ste vjerojatno čuli buzz o Flexi-8.

"To ne uvlači u kosu način na snimke i rajfovi učinio", rekao je Windflower.

I love my Flexi-8s! Svaki put kada sam nositi dobijem nekoliko komplimenata taj dan ", kaže Magoo.

Flexi-8 je jedinstven, fleksibilni Barrette da je posebno vičan drži gustu, kovrčavu i grube kose. Koristi genijalan, patentirani mehanizam za zaključavanje da biste ga učvrstili u kosi i dolazi u sedam veličina i širok spektar stilova. Napravljena je od nehrđajućeg muzike žice, što stvara dovoljno napetosti da drži kosu i drži je lagan.

Flexi-8 ima svoj početak prije 17 godina, rekao je tvorac John Dorsey. Prvobitno, on je napravio i prodao beaded udarcem palice, i koji se razvio u jedinstven osmice dizajn s kliznim, zaključavanje PIN-a. On je pokrenuo svoju web stranicu prije osam godina.

load...

"Prijatelji kažu da sam napravio Wonder Bra za kosu", kaže Dorsey. "Niko nikada nije učinio ništa slično ranije."

Iako je učinio inata i dobio Flexi-8 u vrhu lanca trgovina u Sjedinjenim Američkim Državama, zanatske emisije su bili ključ uspjeha Flexi-8, kaže Dorsey.

"Kada ljudi vide, oni to vole", kaže Dorsey. "Sada smo dobili većinu našeg poslovanja putem preporuke."

Postoji 275 različitih Flexi-8 izvedbe na sajtu, i Dorsey kaže da je uvijek dolazi s novim dizajnom i stilova. On dobija perle iz cijelog svijeta.

"Željeli smo stvoriti širok spektar dizajna na žalbu na različite ukuse", kaže Dorsey. "Morate dizajn, dizajn, dizajn. Morate dati kupcima razlog da se vrati."

Najpopularniji dizajn je Celtic čvor. Drugih popularnih dizajna uključuju srca, leptire i vretenca.

Flexi-8 popularnost sa kovrdžav svijeta dolazi iz sposobnosti da se prilagodite na različite teksture. Za razliku od mnogih za kosu, koji imaju jedna veličina odgovara svima pristup, postoji Flexi-8 za svaki tip kose i dužine, kaže Dorsey. Ovaj sajt pruža informacije o tome kako pronaći prave veličine za vaš tip kose.

"To se savija oko kose i je postavljen na osnovu debljine kose", kaže on. "To je skoro kao par cipela. Kosa je takva lična stvar za žene."

Sada na određeno vrijeme, kada kupiti četiri Flexi-8s, možete dobiti jedan slobodan. "

load...