Sonia Kashukov savet za šminke | BA.inspinre.com
Modu

Sonia Kashukov savet za šminke

Sonia Kashukov savet za šminke

FOTO Richard Burbridge

Šminkera Sonia Kashuk kaže da je bila blagoslovljeni sa "najluđe, kookiest kovrdžave kose."

Jer je moja kosa je bila toliko zastrašujuće Nisam znao šta da radim s njim, počeo sam vezivanje ga na vrhu moje glave ", kaže Kashuk.

Njen divlji kovrčava lepinja je postao prepoznatljiv izgled ona je nosila 30 godina.

"Kao što sam se malo stariji, a ja povući svoju kosu malo čvršće," Kashuk kaže "da je to face lifting trenu. To je ono što je."

Kashuk je ne-gluposti pristup njene kose može se vidjeti u sastavu linija je stvorena za Target - linija koja slavi 15. Godišnjicu ove godine. Ona su željeli high-end kozmetiku i pribor izravno od proizvođača do skladišta - luksuzni proizvod po pristupačnoj cijeni.

load...

Kashuk trebalo vremena od nje zauzet raspored da razgovaraju sa NaturallyCurly o njenoj kosi, šminku i makeup savjete za kovrčave djevojke.

NaturallyCurly: Kao kovrčava djevojka, da li ste uvijek volio svoj kovrče ili je uzeti vremena?

Kashuk: Kao klinac, moja majka nije mogla nositi s tim. Uvijek sam imao kratku kosu. Moja mama je imala petero djece, tako da je to bila jedna stvar manje za nju brinuti. Ja sam definitivno curliest svih mojih braće i sestara. Dobio sam lud, kovrdžave vadičep kose. To nije bilo sve do moje kasnim tinejdžerskim godinama da sam konačno izrastao iz moje kose. Nikada ne bih imao dugu kosu. Postala je cijeli drugacije.

Ljudi su uvijek rekao: "Vi imate najbolja kosu." Drago mi je da imam kosu na glavi, ali uvijek želite ono što nemamo. Vidim ove devojke sa prilično, svilenkasta kosa i mislim da bi bilo sjajno. Ali moja kosa traje oko tri minute. Ja to ne nosim drugačije ako nosim znojenja ili ide na crno-kravata afera.

NC: Da li ikada to ispraviti?

Kashuk: Mislim da kada vidim sebe razbijeni, to je kao "Ko je ta osoba?" Navikla sam na obim i bigness. Ja sam jedan od onih kovrdžave kose djevojaka koje poludi kad mi je kosa je glatka. Želim biti prirodnije. Samo mislim, ako ste rođeni s ovom ludom, kovrdžave kose, sve to izgleda bolje onako kako je trebalo. Radi se o pronalaženju da zone udobnosti "

NC: Koje su vaše omiljene proizvode za kosu?

Kashuk: Ja sam veliki Oribe fan, posebno krema Supersjaj Hidratantna i potpis vlage maska. Perem kosu jednom tjedno i stanje u kojem je jednom dnevno. Moja kosa također voli Oribe Gold Lust njegujuće ulje za kosu. Teško je pronaći proizvode koji se ne suši. Ne mogu da podnesem ako nešto čini osjećati hrskavi. To treba da se pojavi potpuno prirodno.

NC: Da li ikad nosite kosu?

Kashuk: Ne tako često. To je kao sasvim druga živo biće.

NC: Koliko često ga smanjiti?

Kashuk: Moja poslednja frizura je u julu. Morate smanjiti to kao da je to skulptura.

Čim neko dođe da mi tupim kraj, znam da ne razumem kovrčave kose. To je vrlo lako održavanje za mene. Moj predlog je da se ne bavim.

load...
NC: Pričaj mi o svom lepinja.

Kashuk: Ne sviđa mi se, ako izgleda previše savršeno. Volim da izgleda slobodne forme i skulpturalno. Ja sam zapravo volim kad ima puno slojeva tako različitih komada izaći drugačije. To je kao divovski pauk na vrhu moje glave.

NC: Koji su nekoliko savjeta koji imaju za kovrčave djevojke kada je u pitanju šminka?

Kashuk: To tako zavisi. Ako nosite kosu kovrdžava i pokriva lice, možda bi trebalo da imaju jači oka ili jaču usne tako da funkcija izdvaja. Osim toga, kad sam povući svoju kosu se osećam čini mi lice više zategnute i vuče oči gore. To je jako dobra stvar. Mogu nosite šminku. Ili ako izlažete cijeli lice, možete ići za snažan smokey eye, mekom i neutralan ruž za usne.

Mi smo uvijek reći učinite jedno svojstvo. Ali sada je onaj stari klasični igračica lice sa jakim okom i jak usana. To je mnogo više od šminke izjave. Ako želite biti malo mekši izgled, možete to uraditi ako oka ili usne je u fokusu. Možemo svaki pogledati naše lice i znaju šta naša najjača funkcija. To je sve o tome u zone udobnosti.

NC: Da li postoje stvari koje djevojke treba da djevojke treba raditi drugačije nego ravno kose žene kada je u pitanju šminka?

Kashuk: Ne baš. To je ne razlikuje. Jedina razlika je u tome kovrdžava kosa može biti tako velik i neodoljiv da možete izgubiti u svemu tome.

NC: Koja su vaša šminka mora haves?

Kashuk: Uvijek imam neke osnove. Volim naše Perfecting Foundation. Upravo smo objavili Stick Foundation. Volim i bronzer, kao što su naše Illuminating bronzer. I ja bih da imaju veliku rumenilo i ruž za usne. Moj ceo linija je oko nosive boje. Uvijek kažem da smo u trendu, ali ne u trendu.

load...