Slomio koledž vodič za zdraviju kosu | BA.inspinre.com
Modu

Slomio koledž vodič za zdraviju kosu

Slomio koledž vodič za zdraviju kosu

Sledeći put kada napišite domu i glavu u trpezariji pred razred, uzeti svoj uređaj! Za ono što si pitao? primećujete da med pored keks stanicu? Vidite li gdje idem s ovim? Uzmite meda, sipati ga u čaše ili male veličine posude za posluživanje, od glave do vašeg stola (neka ovo ostane elegantan i diskretan), i sipajte ga u uređaj. Med je vlažilac i da će nadograditi bilo koji svakodnevno uređaj za duboko uređaj. Znam da misliš da je med je vjerojatno teško da se prijave i isprati iz kose, ali to nije istina. Med postaje manje viskozan u dodiru s vodom, tako da ispiranje neće biti problem. Ako se osećate krivim ne zaboravite da ste platili za moj plan obroka i univerzitetske sale za ručavanje Odbaci stotine kilograma hrane svaki dan, pa zašto ne spasiti ga? Mislim da je to pomažući im da se ne bacam hranu... Da si već platio.

Salat bar

Sada je 12:30, a vi ste gladni. Vi utrke u kafeteriju brže nego baka u trenerku razrada u tržnom centru. Nakon što napunite do pizzu stanice i zaobilaze salata bar, napraviti svoj put natrag okolo do lisnatog zelenog sekciji. Nakon što rosulja ranč dorada na pizzu (znam da nije bio samo jedan), pitati za to-go kup i napunite je sa maslinovim uljem. To će učiniti za veliki pred-poo dok je studirao prije nego što operete kosu. Oh, i ako želite da dodate sjaj vašoj kosi, samo naprijed i tražiti drugi to-go začin kontejner za jabučni ocat za ACV ispiranja.

load...

Prodavnica

Izrada dućana kandidirati za grickalice sa svojim prijateljicama? Nemojte propustiti ovu priliku. Dok zalihe na Golden suhoj Easy Mac, prošetam preko odeljak proizvoda, ugrabiti nekoliko plastičnih proizvoda vreće, i uzmi jabuku dok si tamo. Ove torbe su savršeni za duboko uređaj. Oni su bolji od plastičnih kesa na kasi red jer ne morate da ih vežu i lakše je zadržati toplotu kompaktan.

Tvom ormaru

Prije nego što bacite svoje stare patike i otići štedljivost shopping, uklonite pertle iz te cipele i dati im pranje. Ako kosa veze su preuske i možete izgleda ne da se zaustavi ih gubi, razmislite o korištenju svog starog pertle stvoriti dim. Ovo je savršen kada idu u teretanu da se spali off tih pet kriški pizze i pomfrit ste scarfed dole. Koristeći pertle će vam omogućiti da prilagodite dim na veličinu koju želite i savršen je za sve dužine. Niko ne želi da ostvari sa opadanje kose u njegovom ili njenom licu i to trik je go-to za sve vaše twist-out ne. Držite jedan u torbici ili ruksak za dane morate pokrenuti na čas i znojim svoju kosu.

Kako se korak kosu brigu igra se za besplatno? 

load...