Skromni stručnjak Anthony dickey 2 | BA.inspinre.com
Modu

Skromni stručnjak Anthony dickey 2

Skromni stručnjak Anthony dickey 2

Pitanje: Živim u Bangkoku, Tajland i to je tako vlažna ovdje. Sada ulazimo kišne sezone, a ja volim da kovrčave kose. Ali na vrijeme se čini da je teško za moju kosu i smanjuje ga u frizz loptu. Pokušao sam toliko stvari. Molim vas, pomozite savjetovati me. To je do pola ledja u dužini, a ja se pitam šta mogu koristiti tako da ne ne izgledaju tako suho i kovrdžanja u ovom vremenu. Kakva uređaji su tamo za ovakvom vremenu? Hvala vam puno za sve sugestije.

Dickey: Pa, dobra vijest je da volite svoj kovrčave kose! Prvo pravilo za borbu protiv kovrča, karakteristika prirodno kosu teksture, kao što su vaše, ne preskočite presudan korak - čišćenje! To je primarni uzrok suhe kose, što rezultira lud kovrče u vlažnim klimama. Drži se dalje od konvencionalnih šampona da skine svoju kosu od vlage. Umjesto toga, pokušajte dlake pravila dnevna krema za čišćenje hidratantna Ne Suds šampon, koji je formulisan na sličan način na proizvode za negu kože. Ne bi trebalo da oprati lice s bar sapun, pa zašto koriste staru dinosaurusa šampon koji uništava kosu? Potpuno čista kosa jednako oduzeto kose.

load...

Pitanje: Imam 3b kosu i to je uvijek bio rastali u centru. To je neka vrsta trokutastog oblika većinu vremena. Pokušao sam u borbi protiv ovog par vreme radi bočnog dijela ili Zig Zag dijela ili strani swept šiške stvar, a to jednostavno ne stvarno radi. Moja kosa nije spreman promijeniti svoj stav, i to samo izgleda smiješno i dobiva u lice, što je jedan od strane izgledaju mnogo tanji od ostalih. To je malo kao da sam vuče krut list moje kose u pravcu da ne želim da idem. Neki prijedlog? Ako sam energije kroz i nositi moju kosu kao što je ovaj za neko vrijeme će se na kraju prilagoditi?

Dickey: Da, trougao može izgledati dobro za lijep old-school retro izgled, ali to nije najbolji oblik lica-laskavo. Pravo stil će poboljšati vaše prekrasne crte lica. Neke male slojeva počevši oko lica i krunu području će podići kosu sa lica i spriječiti "Cousin It" izgledati. Slojevi na kruni će dati visinu i kretanje, a ne povući niz lice. Uvijek imaju nekoliko slojeva padaju oko jagodične kosti; to je najviše laskava dijelu bilo čije lice. Rumenilo, anyone? Što se tiče kojoj strani da se rastanu kosu, on će obično padne u prirodni dio kada je vlažan. Ako planirate o promjeni ga, budite sigurni da to uradi kada je kosa mokra sa svojim omiljenim stilom proizvod kako bi se riješili ga se krutost. Pokušajte dlake Pravila Kovrčava Whip za meko, nelepljiva čekanje.

Pitanje: Da li postoji neki proizvod želite za suhu kosu? Treba mi nešto za hidrataciju to je malo značajan za oživljavanje moje 3c kovrče. Treba mi nešto novo za sljedeći dan kosu. Voda ne radi za mene. To čini mi kosu neposlušnu. Neki prijedlog?

Dickey: Od šampon za stanje u stilu i završiti, svaki proizvod iz dlake Pravilnika je usmjerena ka omekšava kosu. Kosa Pravila Curly Whip je nova generacija gela koji hidrira kovrče s mekim, dodirljiv čekanje i neće ostaviti kosu ljepljiv ili ljepljiv. To je super uređaj, kao i! Nanesite Curly Whip meke, vlažne kovrče u tuš za pranje i habanje rezultate. Onoliko često koliko si pod tušem je onoliko često koliko možete ponovno učiniti vaše kose. Ako je vaša kosa izgleda dobro ujutro i želiš da oživi svoj lokne, smanjiti kovrča i dobiti svoj definicija leđa, koristite dlake pravila Hidratantna završna krema i stisnuti u kovrče. Pazi na njih dolaze u život i kroz vrata ga!

Pitanje: U proteklih nekoliko mjeseci, ja sam promenio svoju kosu rutina na bolje, a sada mi je kosa mekša, jači i izraženiji nego ikad. Ipak, moje prirodno tanku kosu je sada tako mekana, da više ne izgleda drže obliku twist / pletenicu van. Ja obično rade twist-noću, a sada kada sam uzmem kosu ujutro, oblik twist je nestala i moja prirodna pregib obrazac (uglavnom 4a / malo 3c) preuzima. Ovo je dobra stvar u početku, ali na kraju dana, zbog vlage, moja kosa postaje neposlušnu, skupljen nered. Imate li tips / sugestije proizvod koji može pomoći u zaštiti svoju kosu protiv vlage? To tako frustrirajuće, jer osećam da sada nemaju kontrolu nad mojom frizuru.

load...

Dickey: Pa, idemo kontrolu nazad! Budite sigurni da ste dobili redovne frizure svaka dva i pol do tri mjeseca i da održavaju tupim krajevima. Mnogo puta, ispucale vrhove mogu uništiti pregib obrazac i sveukupni stil. Pokušajte twist izlaza sa dlake Pravila Hidratantna završna krema i garantujem da ćete se probuditi sa definicijom koja će trajati cijeli dan!

Pitanje: Imam pitanje o stan obrta. Da radim ih kad mi je kosa je mokra? Pokušao sam ih rade kada su suhe i sam mogao dobiti samo da ostane. Također, ono što proizvod trebam koristiti da bi ga hidratizirana i dole.

Dickey: Lakši način je da se zasititi kosu sa kosom Pravila Hidratantna završna krema. To će dodati dovoljno vlage za kosu i osušite brže bez potrebe da rewet kosu. Također će zadržati kosu mekom i savitljiv bez toga teško, ljepljiv osjećaj.

Pitanje: Imam uglavnom 3a kosu - neki gruba i neke lijepe. To je ispod ramena kad je suho, a tek nešto iznad struka kada pod pritiskom. Trenutno imam slojeve, a ja se pitam šta će se desiti ako sam odrastao ih? Da li bi bilo više valovit ili možda mi dati looser lokne? Ponekad želim ih gubitnik, a ja se nadam da će, ako su oni bili, oni bi mrsi manje.

Dickey: Kako redovne ukrasi će vam pomoći zadržati kosu od petljaju na krajevima. Budite sigurni da se prijave svoj proizvod stajling veoma mokru kosu. To je jedini put, gdje sve više teksture postati savitljiv i lako se oblikuje. Kosa Pravila Curly Whip je ultra lagani gel koji će učiniti sve one teksture dostavi vaše komande dok istezanje i produžujući svoj pregib obrazac.

Pitanje: Upravo sam uradio BC (Big Chop), i sada sam nekih problema. Ja stvarno nemam pojma šta da radim sa kosom. To je sada u nezgodnom raste fazi. To je viri prošlosti uši i drži se na vrhu i onda natrag visi, da izgledam kao pile! Od sada, samo radim promašaj Mohawk, jer je to jedina stvar koju znam kako to učiniti. I u osnovi samo oprati sa strane ravne i iza uha, jer mislim da izgleda čudno lijepljenja prema vani. Neki prijedlog?

Dickey: Pretpostavljam da ste veliki rez da ide prirodno? Jeste li pronašli liniju proizvoda usmjerena na vašu prirodnu teksturu? Ovo je važno, jer sada nisu opuštanje tako sve što ste mislili ste znali njegu i oblikovanje kose kada ste opušteni ne znači ništa. Ako ne možete dobiti kosu da podnese, nađete veliki rez vam se sviđa! Zabavite se i istražiti NaturallyCurly.com ili idite na web stranice ili blogove i gledaju kroz časopise za inspiraciju. Zvučiš kao da su malo avanturističkog duha. Što je najvažnije, saznati šta kosa tekstura. Kada se stvarno mokro, što nanosi uređaj, da li postoji pregib obrazac? Ono što vidite mokar je kako će se postaviti. Velika stvar o odlasku prirodno je da ne postoji svestranost da nemate ako ste trajno pravo.

load...