Siguran i prirodan tretman za ravnanje kose | BA.inspinre.com
Modu

Siguran i prirodan tretman za ravnanje kose

Siguran i prirodan tretman za ravnanje kose

Megan u svim svojim prirodnim kovrdžava slave

Kao i mnogi od vas tamo, bio sam spalili (usudio bih se reći da) keratin kompanije tretman. Svi smo bili zavedeni s jedva činjenične informacije i pod rezultata par. CHI Enviro američki Smoothing tretman je daleko, daleko od onoga što smo navikli. Ovaj tretman je potpuno prirodan i ekološki siguran, koji su napravljeni od bisera, svila, i amino kiseline (amino kiseline su kritični u mnogim procesima u organizmu, uključujući i kao ključni faktor u izgradnji proteina).

CHI mi je dao priliku da se tretman učinio i vidjeti za sebe da CHI je dobar momak na tržištu izglađivanje tretmana, a ja ću reći da sam više nego malo šokirani i definitivno čvrsto vjeruje u ovaj proizvod. Proces je prilično sličan ostalim izglađivanje tretmana, uz nekoliko velikih razlika. Za početak, kada je Rafael (CHI pedagog i stilista na Kent Evrope Salon u Austin, Texas) je zauzeo njegovo stan željeza u mojoj kosi, nije bilo prdljivu isparenja gušenja mene ili što su mi suze na oči. Zapravo, nije ni primijetio ništa, dok na pola puta kroz proces sam primjetio da je malo para, koji je bio proizvod ostavljajući kosu. Rafael me miris proizvod prije nego ga je primijeniti, a bio sam iznenađen da miris vanilije, a ne jake hemikalije.

load...

Megan nakon što joj CHI Enviro američki Smoothing tretman

Bio sam skeptičan da je tretman sa ovim sastojcima zaista mogao raditi u zaglađivanja kovrča i otpuštanjem pregib, ali proteina i aminokiselina kompleks CHI Enviro omogućava privremenu promjenu u strukturi vlasi kose, ostavljajući kosu lakše češlja i kosu koja je silkier, lakše i sjajnija. Proteina i aminokiselina kompleks je ono što omogućava sistemu da ispravi kosu.

U ovom trenutku, osjetio sam olakšanje što sam zapravo dobiti ono što je obećao da će mene, ali počinje da se nervozan da to neće raditi dobro, i ja bih ostaviti osjećaj Underwhelmed. Preporučuje se da se čekati najmanje 24 sata prije pranja kose nakon izlaska iz salona, ​​a ja sam bio nervozan zbog "posle" efekte. Nakon pranja tretmana napolje, moja kosa nikada nije izgledala blistavije i zdravije. Bio sam zapanjen i uzbuđeni, znajući da stilista i salon pokroviteljima širom svijeta može biti siguran kada postaje glatka kosa. Rekao sam Rafael o salonima koji su pravili stilista i klijentima nose gas maske, i oboje smo se složili da je to prirodan i siguran tretman bio no-brainer.

Ja ću držati vas sve ažurirana na mom putovanju s ovim proizvodom i da znaš kako se održava. Zasada je dobro. Ja volim moje meke, plaža-y talasa!

Pronađite CHI salon u vašoj blizini.

load...