Senka žut je novi milenijalni ružičasti | BA.inspinre.com
Modu

Senka žut je novi milenijalni ružičasti

Senka žut je novi milenijalni ružičasti

NaturallyCurly urednici utjelovljuju sve što je hrabrost, sofisticiranost i avantura.

Znajući šta prošle godine CURLFEST doveo do stola što se tiče žive, šarene slike, to je bilo samo u pravu da su neki od njih su prisustvovali događaju, koji je održan u Brooklyn Prospect Park, sa svojim najbolja pomodnim stopala još. Evelin, Cristina, Grace, Leslie, i ja (Devri) usmjerava negdje između našeg unutrašnjeg '90 -ih godina grupa jedan hit čudo ispunjava vrh Charlie Angels badass superheroj trenutak i napravio festival vlastite definicije podebljano.

Naše modne žarište: senf žuta.

Smatra medija kao novi 'hiljadugodišnje roze, "proces kupovine ove nijanse je zapravo prilično izazovan, koji nam je rekao da možemo biti ispred krivulje koliko pokupiti na modni trend ide. Grupa tekstovi u izobilju poplavljenim naše obavijesti kao što su dojurili pronaći odjeće koji odgovaraju estetski boja.

Međutim, vjerovali ili ne, odabir odgovarajuće hlad je bio jedini planirana dijela o tome. Mora da je bilo nešto nostalgiju birajući odgovarajuće odjeće koji, u nedostatku boljeg fraza, bliže nego ikad doveo nas. U gomili postali smo tu grupu. Bilo je zabavno sigurno. Ali, kao pojedinci, mi je ipak uspeo da dodate naš jedinstveni dar.

load...

 

Evo kako smo izvukli ga.

Ovo je #WhatWeWore.

Get studiozan.

Uhvatiti se na svoj omiljeni ljeto čita, poput Pola žutog Sunca Uzemljite se prije nego što krenem u Sweltering Brooklyn suncu.

@cristinacleveland

Savršena "mali razgovor" pozdrav.

Jedan od najboljih dijelova veliki dan bilježi svoj Instagram feed da dođe u život. Čak i ako ste zaboravili svoje ime, ali pamte svoje lice, lažni to dok ne čine.

@gracehathaway

Dodajte više boje.

Kada ste u nedoumici o tome kako se ističe u festival parku publici kao CURLFEST, idi s najsjajnije, najhrabrije ansambl možete eventualno naći. Vaš outfit treba govoriti prije nego što moraš.

@lesliellozano

Imate svoj ljepotu.

Dobiti spremni da poziraju za svaki dostupan slikanje od glave do pete sa svaki gram povjerenja u vašem organizmu.

@devrivelazquez  

Imaju smisla za humor.

Ne uzimajte sebe previše ozbiljno. Zabavite se i pusti.

@evelynfromtheinternets

load...

Žele više od #WhatWeWore serije?

Pročitajte šta se desilo kada smo išli da radimo sa festivala frizura.

Fotografije zahvaljujući Repel medija

load...