Scalpure nudi magiju za kožu glave | BA.inspinre.com
Modu

Scalpure nudi magiju za kožu glave

Scalpure nudi magiju za kožu glave

To je bio Steven i Thomas Banas 'vlastitu pretraživanje da pronađete nešto što bi pomoglo vlastite kose koji su doveli do stvaranja Scalpure kosu i vlasište maska.

Scalpure

Nakon isprobavanja dosta proizvoda na tržištu, bez uspjeha, Steven konsultovani njujorškog trichologist-neko čija stručnost leži u maksimiziranju zdravlje i dobrobit kosu i vlasište. U trichologist uzeo neke uzorke kose Stevena i ispitao korijene tih uzoraka za kosu pod mikroskopom.

"Kada je pregledao moju kosu korijene, on mi je pokazao nakupljanje nečistoća koja je zapravo u prilogu i okolna kosa mi korijeni", kaže Steven Banas. "On je objasnio kako je zajedničko to je za ovo nagomilavanje da se dogodi kod muškaraca i žena, jer tradicionalna za njegu kose ne bavi ovom nagomilavanje. On je objasnio mi je kako su ove nečistoće gušenja moje folikula i kako je moj folikula su postepeno umire ".

load...

U trichologist preporučuje vrlo skup program liječenja koji bi navodno razjasniti skalp da pomogne kosu. Umjesto toga, braća Banas je odlučio da uzme stvar u svoje ruke, kreće na putovanje koje će ostvariti ono što je potrebno da se dramatično poboljšati svoju kosu. Nakon što je pronašao formulu koja je radila za njih, oni su odlučili da se drugima to probati kao dobro. Znajući šta je razlika što je za svoje kose, Banas nisu bili iznenađeni da čuju iznova i iznova pozitivne razlike da je formula je odluka za kosu i vlasište od pojedinaca koji su to pokušavali.

Prije godinu i pol, oni predstavili svoje formulu kao Scalpure kosu i vlasište maska. Oni su otkrili da je njihov proizvod je ne samo za pojedince doživljava opadanje kose ili vlasišta problema. To je doslovno proizvod koji svi mogu imati koristi od. Koliko često pojedinac koristi Scalpure kosu i vlasište maska ​​ovisi o stanju kose i stanju vlasišta.

"Kosu i vlasište mogu imati koristi na više načina od proizvoda", kaže Steven Banas. "Najveća korist je kako se izvlači i eliminira štetne nečistoće koje tradicionalno za njegu kose ne mogu doći do", kaže on. "To čini vlasište zdraviji i pomaže rast kose, izgledati i osjećati se bolje. Vrlo pozitivnu razliku u kosu i vlasište često primijetio nakon samo jednog tretmana. '

Sastojke u Scalpure kosu i maska ​​su svi prirodni. Oni uključuju kalcij bentonit, orlovi nokti cvijet ekstrakt, ulje čajevca, ulje peperminta, cedrovine ulje, ekstrakt organski kadulja, manuka ulje i ulje jojobe.

"Ovaj proizvod daje tip lica tretmana za skalp koji pomaže plemenitih koren kose primaju više od esencijalnih hranjivih tvari koje su im potrebne da prežive i cvjetati", kaže Steven Banas.

Pristalice Scalpure uključuju sve veći broj dermatologa, trichologists i stilista. "Ne mogu reći dovoljno dobre stvari o Scalpure", kaže Chineta Robinson, vlasnik Xclusive Hair Studio u Leland, NC "Moji klijenti apsolutno voli ono što radi za svoju kosu. Bio sam iznenađen koliko brzo rezultati su bili za neke od mojih klijenata. "

load...

Rodney Barnett, poznati trichologist u Dallasu, kaže da njegovi klijenti su vidjeli značajan napredak u njihove probleme kose i vlasišta. "Nema sumnje da je ovo dinamičan proizvod za koji verujem da svi mogu imati koristi od".

U Scalpure Čuvati na www.Scalpure.com trenutno nudi Scalpure kosu i maska ​​po posebnoj cijeni sa niskim flat-rate dostava za Sjedinjene Države narudžbe i međunarodne narudžbe. Kompanija nudi 90-dnevno, 100% novac leđa garancija.

load...