Saveti za gel za kosu: Šampon u gelu | BA.inspinre.com
Modu

Saveti za gel za kosu: Šampon u gelu

Saveti za gel za kosu: Šampon u gelu

Evo nekih gel za kosu savjeti sam koristio sa mnogo uspjeha.

Problem je u tome što ponekad imaju teško primjenom stajling musevi i gelovi. Ne znamo koliko se koristi i kako ga prijaviti za maksimalne rezultate i zadovoljstvo naših gotovih stilu.

Rješenje se zove šamponiranja u gel. Mnogi kovrdžav bore sa stilom tekućine jer se malo tu, malo tamo i niko u mnogim oblastima. Moramo temeljito primijeniti sredstva za oblikovanje kose, ravnomjerno i dosljedno-to je uvijek teže kovrdžave kose.

Dva ključna elementa tehnike su premazivanje ruke i prenošenje proizvod na sve dlake.

Mjesto dovoljnu količinu mousse ili gel u ruci. Koliko je dovoljno? Vjerojatno trebate koristiti mnogo više nego što redovno rade. Lopta od mousse bi trebao biti golf-lopte veličine ako vaša kosa je prilično kratak. Bejzbol veličine za srednje dužine kose koja je iznad ramena i više kao kosa je duža i deblja. Liquid gelovi bi trebalo da bude lokva dovoljno velika da rizikuju curi iz ruku (ruke iznad umivaonika molimo-pazi da tepih). Styling tekućine onda treba "oprati" u / na ruke. Koristite preplitanja pokreta nalik pranje ruku u kaput ruke na obje strane i između prstiju. Ovo će vas do zaista kaput kosu sa proizvodom.

load...

Onda je vrijeme da shampoo kosu. Zovemo ga šamponiranje jer kretanje aplikacija je baš kao što bi to kad shampoo kosu. Rade ga i sve više i oko i kroz. Većinu vremena smo primijeniti proizvod "na" svoje kose. Proizvod se nalazi na površini, na vrhu kose i uglavnom u prednjem gdje se mogu lako vidjeti i dohvatiti. Je šamponiranje kretanje je efikasan u radu proizvod stajling u i oko i kroz sve kose. Ovaj potpunu pokrivenost i distribuciju će napraviti veliku razliku u rezultatima stajling klijentima ostvariti. To se posebno odnosi s proizvodima namijenjenim za upravljanje kovrča i dodati sjaj. Propustili područja nemaju nikakve šanse da imaju koristi od sve dobre ove proizvode može ponuditi.

ŠAMPON vaš šampon u shower.but šampona u svoj proizvod stajling za maksimalne rezultate.

load...