Saveti o dizajnu ukrasnih šiljaka | BA.inspinre.com
Modu

Saveti o dizajnu ukrasnih šiljaka

Saveti o dizajnu ukrasnih šiljaka

Šiške mogu raditi sa raznim tekstura i tipove kose. Kada je u pitanju styling kovrčave šiške, postoji nekoliko trikova od trgovine, koja može da se lakše željeni izgled za ove licem kadriranje dlaka. Evo nekih od najboljih savjeta o styling kovrdžava šiške.

  1. NE termički stil ih svaki dan. Za puno kovrčava naturalistas, pogotkom šiške da sarađuju u jutarnjim satima može biti izazovan i tako okreću za zagrijavanje alata. Ako imate teško dobiti svoj kovrdžava šiške raditi s vama, umjesto protiv vas, preporučujemo smanjujući količinu topline koju koristite na svoju kosu. Posebno kada koristite topline na jednom mjestu više puta, željet ćete paziti da ne štete topline. Koristite topline kao rijetko moguće (što ne bih preporučio da ga koristite svaki dan) i uvijek koristite zaštitu od toplote. Možda želite da se fokusiraju proteina tretmane i duboko uređaj u tom području, kao i.
  2. load...
  3. DO oblikovati ih mokra. Jedan od najboljih savjeta za styling kovrčave šiške je da ih oblikujete dok vlažnim jer je super jednostavan i efikasan. Jednostavno primijeniti svoj omiljeni curling kremu na vlažnu lanaca i promašiti niti vaše šiške oko prsta. Za drugi i treći dan za kosu, koristite sprej bocu s vodom Style ih mokre u jutarnjim satima, kao što možete naći da je vaš šiške se drže uspravno kad se probudite ujutro.
  4. Nemojte ih trljati peškirom. Kosa na šiške najverovatnije krhak. Ako ga trljati peškirom, pa čak i mikrovlakana ručnik, što pokrenete rizik ne samo stvaranje kovrče podizanjem zanoktica, ali i stvarajući problem lom. Da se osuši šiške, jednostavno ih stisnuti sa mikrovlakana ručnik, pazeći da ne stvaraju nikakve trenja.
  5. Nemojte ih oblikovati odvojeno. Šiške je potrebno više pažnje i različite tehnike od ostatka kose, toliko kovrdžav korisno da oblikujete svoje šiške nakon što su stilu ostatak kose. Obratite pažnju na sprej bocu s vodom pri ruci tako da ih možete osvježiti i stil ih na kraju svog stila sesije.
  6. Nemojte ih trim sebe. Naturalistas su do-it-majstore u srcu, a mnogi da se trim kosu. Ali, da li ste znali da većina stilista neće naplaćivati ​​da skratite šiške? DIY ukrasi nisu za svakoga, tako da ako ste neko ko ima bilo kakve strepnje oko rezanja kose, onda možda i imaju profesionalnu to besplatno.
  7. DO pronaći stil koji radi sa šiškama. Šiške su odličan način da se pokaže svoj kovrče i uokviruju vaše lice, ali neće svaki stil raditi sa šiškama. Evo nekoliko prilično primjera stilova koji rade dobro kovrdžave šiške. 
  8. Nemojte ih zakačili nazad na dan 1. Možda će vam biti u iskušenju da zakačite kovrdžava šiške natrag dalje od lica, a ponekad je potrebno samo da diše! Mi ne bih preporučio ovo radiš na dan 1 vašeg nedelje pranje, jer će biti teško da ih nose dole zbog nabora na narednim danima. Ako obično nosite kosu ili na pranje i otići da bi bilo najbolje da to uradi za prvi dan ili dva vaša sedmice pranje, i da čuvate zakačene natrag stilova za dan 3 ili 4.
load...