Savet Amande Seyfried: Ko-operite svoje talase | BA.inspinre.com
Modu

Savet Amande Seyfried: Ko-operite svoje talase

Savet Amande Seyfried: Ko-operite svoje talase

Ikada zapitali kako Amanda Seyfried, zvezda "Pisma Juliji", "Dear John" i "Mamma Mia", dobiva joj razbarušeni tip 2 talasa? Jednostavno - ne perite ga!

Tako je, na holivudska glumica primljena u Belfest Telegraph da je ona pere samo svoju kosu svaka tri dana, i koristi šampon za suvo pranje umjesto tekućine stvari u-tuš. Pretpostavljamo da to znači da je ljepota maven ko-pere kosu, kada ona to stavi vodu na to.

Želim da ukrade njen izgled, i zdraviji valova u tom procesu? Jednostavno štedi se na dnevnom šampona i odlučiti za, umjesto toga, ko-pranje navika. Evo kako:

  1. Pokupiti proizvodi topiv u vodi. Pročitajte etiketama proizvoda ovdje. Potražite uređaja i oblikovanje koji ne sadrže silikone - ili nadoknaditi na kojima silikona su rastvorljivi u vodi, a koji ne. Ako se ne planira šampon, morat ćete koristiti proizvode koji se mogu isprati lako sa samo voda.
  2. Pod tušem, mokre kose potpuno i primijeniti veliki dio uređaja za kosu. Treba da se pokrije i zasićenih od korena do krajeva kose.
  3. load...
  4. Rezanci kosu. Ovo je samo fancy izraz za prst češljanje i otpetljava. Grab sekcije vaše kose i prst češalj zapetljanja van, radnih ruke kroz odjeljak na brz način, više puta. Ovo će trljati uređaj u vratilo kose, u osnovi "pranje" To je način na koji je šampon bi.
  5. Za vaš skalp, koristite uređaj kao što bi šampon. Ako i dalje trlja i tousling svoj skalp u tuš - kao što to čine u Herbal Essences komercijalna vozila - odmah prestati! Sve to trljanje je loša vijest za kovrče, i izaziva samo više zaplete i uništava pregib obrazac. Umjesto toga, koriste isti "rezance" metod na vlasištu, trljajući ruke kroz kosu otpetljati, a zatim lagano umasirati uređaj u vlasište. Ovo će ga očistiti.
  6. Ako je vaša kosa ikada oseća masna ili prljava, možda ćete morati da koristite šampon za riješi nagomilavanje proizvoda. Budite sigurni da se primjenjuju samo šampon za vlasište, i koristiti na isti način kao gore. Nema više Herbal Essences imitira! Ili, samo ono što Amanda radi i koristiti šampon za suvo pranje, umjesto toga!

Žele više?

Waves krasila Rodeo Drive u ovoj godini - saznajte kako da biste dobili osoba izgleda!

Final Thoughts

Co-pranje može potrajati nekoliko sedmica da se naviknem na, au međuvremenu, vaša kosa može osjećati masnije ili prljaviji nego ranije. To nije. Jednom kada otarasiti početne promjene, vaša valovi će biti curlier i zdraviji - baš kao i Amanda Seyfried je!

load...