Sadie-jeva kovrčava vožnja kose | BA.inspinre.com
Modu

Sadie-jeva kovrčava vožnja kose

Sadie-jeva kovrčava vožnja kose

NC: Kako i kada ste počeli grli vaše lokne?

SL: Počeo sam prihvatao svoju kosu prije dvije godine, kada sam otkrio proizvoda za kosu. Nisam znao da prije toga da kovrče ne mora biti nešto što se bave svakodnevnim, da stvari mi se nije sviđala moja kosa je mogao biti pod kontrolom.

NC: Koja je vaša trenutna rutina?

SL: Tokom sedmice školu, imam samo vremena za tuš noću. Nakon što sam izaći iz tuš-kabine, ja vodim Aussie Instant Freeze gel za oblikovanje kose potpuno kroz kosu. Onda sam koristiti Herbal Essences Totalno Twisted Mousse i konačno, Garnier Fructis Hydra Napunite vlage Whip. I neka mi kovrče potpuno osuši, stavite ih u punđu i spavati na njemu. Kad se probudim i uzmem kosu, gotovo je!

NC: Koje su vaše omiljene frizure nositi sa svojim kovrče?

load...

SL: U posljednje vrijeme sam se veoma dopala nosim kosu s nekom vrstom mini-Košnica. To je zaista lako samo udariti ga malo i dati joj volumen. Takođe sam uvijek nositi trake za glavu ili cvijet snimke ili neku vrstu dodatne opreme, samo za zabavu.

NC: Šta je sa tvojim frizeru?

SL: Ja se šišao dva puta godišnje.

NC: Da li obojite svoju kosu?

SL: Da, ja sam dobila plavuša naglašava dva puta u salonu.

NC: Šta radiš noću za kosu?

SL: Ja uvijek spavam sa kosom u vrhu čvor punđu. 

NC: Šta reakcija si kada si prvi put odlučili da se prirodno? Ako ste uvijek bio prirodan, da li ste ikada imali kovrdžave djevojka nesigurnosti?

SL: Kada sam bio dvanaest godina, osjetio sam vrlo frustriran i tužan zbog moju kosu i, u nastupu nesigurnosti, ja smanjiti sve to off. Ispostavilo se da je velika greška za mene, jer nisam predvidjeti skupljanje i koliko bi vremena bilo potrebno da raste. Sada moja kosa je stigao do dužine sam ugodno, tako da puno moje kose nesigurnosti su izbledeli.

NC: Koja je najbolja stvar o tome kovrdžave?

SL: Znam da svi kažu this.but ti stvarno ističe na najbolji način. Vaša kosa te čini YOU! To odražava vašu osobnost i daje vam jedinstvenu vibru. 

NC: Šta bi ti druge da ih ohrabri da prihvate svoje kovrče?

SL: Shvatite da proizvodi su tvoji prijatelji. Što prije prihvatite i vole činjenicu da je ovo vaša kosa i to je ko si ti, što prije možete uspostaviti rutinu koja radi za vas i čini da se osjećate najviše samopouzdanja.

NC: Recite nam nešto o svojim sadašnjim i predstojećim projektima! 

SL: Želim da budem direktor kad sam stariji, a nedavno sam završio drugi kratki film, koji možete pogledati ovdje.

Možete saznati više o Sadie na YouTube, Twitter, Tumblr, ili Instagram.

load...