Recoil postaje troje | BA.inspinre.com
Modu

Recoil postaje troje

Recoil postaje troje

Re: zavojnica šampon i regenerator

Od svog razvoja prije pet godina, Re: zavojnica Curl Activator je na prvom mestu iz kose proizvoda 44 prodaje Kanade AG kozmetika za kosu. Od uvođenja proizvoda, tvrtka je dobila u skladu zahtjeva da se razvije šampon i regenerator da ide uz pregib kremom, koja je postala "Sveti gral" proizvod za mnoge kovrdžav.

AG odgovorio.

Kao AG je učinio u prošlosti, kompanija je direktno na izvoru. Prošle jeseni, AG objavljeno istraživanje o NaturallyCurly.com da joj pomognu da razvije kovrdžave šampon i regenerator dostojan proizvoda stajling. Od 6.500 ispitanika, 100 ljudi su odabrani kao testeri.

"Jedan od razloga (Re: zavojnica) je postao toliko uspješan je zbog toga, od samog početka, koja se bavi smo stručnjaci za NaturallyCurly.com da nam pomogne da razviju proizvod stil", kaže John Davis, izvršni direktor i suosnivač AG. "Učinili smo isto sa novim Re:. Zavojnica šampon i regenerator, koji će pomoći u izgradnji temelja za sočne, zdrave lokne"

load...

Rezultat tih napora je nov Re: zavojnice Curl Aktiviranje šampon i Re: zavojnica Curl Aktiviranje regenerator, koja je pokrenula 1. Septembar - točno pet godina na dan nakon uvođenja Curl Activator.

Šampon je blag sulfat-free formula dizajnirana da zadrži uvijanje. Je uređaj je dizajniran za glatke i otpetljati kovrče. Oba proizvoda sadrže C3 * pregib stvarajući kompleks AG - kombinacija riže aminokiselina, biofermented voćne kiseline i masnih kiselina.

Neke informacije prikupljene iz istraživanja bio je iznenađujući, kaže Tatjana Jović, glasnogovornica AG. Na primjer, kovrdžav su rekli da će biti spremni potrošiti više na šampon bez sulfata. Tester povratne dovelo do promjena u dosljednost i miris proizvoda.

AG je veliki vjernik koji morate slušati sa svojim klijentima. Ulaz kupac je bio poticaj za stvaranje Re: zavojnice Curl Activator. Davis kaže da kompanija je sluh od kovrdžav da žele proizvod stajling, posebno za njih. U obavljanju svojih istraživanja, kompanija je naišao NaturallyCurly i počeo da se bavi u diskusijama na mreži. Uzorci soft-čekanje krema kompanije su upućeni članovima za testiranje, a korekcije su napravljene na osnovu povratnih informacija.

"Ostalo je povijest", kaže Davis.

load...