Raven-symone: Curly girl iz 21. veka | BA.inspinre.com
Modu

Raven-symone: Curly girl iz 21. veka

Raven-symone: Curly girl iz 21. veka

Dozvolite mi da pokažem mojim godinama (ili nedostatak iste) sa ovom komadu o Disney Channel TV film! Ja sam bio impresivnog 10-godišnjak kada je ovaj film izašao 1999. Godine, a iako Kirsten Storms je glavnu ulogu, volio sam je divan prijatelj Nebula Wade, igra Raven-Symone.

Raven praktički odrastao na kameru - bila je Olivia u kasnijim sezonama "The Cosby Show", Nikol na "Hangin 'Sa gospodin Cooper" i Charisse u "Dr. Dolittle". Pre nego što smo to znali, ona je bila mlada tinejdžer na "Zenon:. Djevojka iz 21. Stoljeća"

Kratkog pregleda: film je oko Zenon, djevojka koja živi u orbiti svemirskoj stanici zajednice u 2049. Ona je bučan klinac godine, a poslan da živi sa tetkom na Zemlji kao kazna. Kulturni šok i teen angst nastati; sve dok ona ima da se zaustavi zlo zemljište srušiti računarima na nju svemirskoj stanici. Potpuno uvjerljivi, zar ne? Ali imajte na umu: u filmu, oni su imali iPad poput gadgeta. Objasni, Apple!

load...

VIŠE: Curly vile i Nimfe za Noć vještica

Povratak na Raven

Raven je najbolji prijatelj Zenon je. Još voli zabavu oprezniji nego Zenon, često je zabrinut marifetlucima Zenon je u. Ona je pomogla krišom Zenon nazad u svemirskoj stanici da spriječi računar hacking parcele i učinio sve to bez pregiba ispadanje mjestu.

Njen elastično namotaja su uvijek u dvije srednje kikice podiže po moderno futuristički namotaja ili Slinkys. Ja ne znam da li bih želim metal kalemova držiš moje kovrdžave kose, ali je 2049 godine, tako da su vjerojatno shvatili kako spriječiti zapetljavanje kroz tehnologije!

Želim da ponovo izgled? To je savršen za mlade djevojke, pa čak i mlađih odraslih osoba poput mene koji žele biti atavizam Disney kanal film za Noć vještica (ne zaboravi plavuša bff da ovaj kostim posao!).

VIŠE: Top 10 kovrčavu kosu Halloween kostime

Get Look

Ako vaš prirodne dužine kose i uvijaju obrazac već liči Nebula Wade, onda sve što morate učiniti je stvoriti centar dijelom iz prednje glavu u potiljak vrata, povući se u dvije kikice i osigurati sušilo za kravatu. Simulirati futuristički namotaja Nebula zaljulja, možete band baze kikice sa nekoliko srebrne ili sive boje kose veza. Kada petlja kosu vezati leđa oko, ne položite je na vrhu prvi bend, učvrstite ga pola inča gore. Ponavljajte dok imate nekoliko bendova na dnu kikice da simulira zavojnice.

Također možete napraviti preokret se na udarac osušenu kosu da se protežu vaše lokne na dužinu Nebula-a. Koristite svjetlo gelovi i uvrtanja proizvoda kako bi se osiguralo vaše lokne će biti jednako za skakanje kao njen. Baciti sjenu neon spandex i srebro čizme, a ti dobro si na putu da postane Supernova Girl!

VIŠE: No-Costume kovrčava frizura za Noć vještica

load...