Putovanje kose me je dovelo do ovih 2 proizvoda bez kojih ne mogu živeti | BA.inspinre.com
Modu

Putovanje kose me je dovelo do ovih 2 proizvoda bez kojih ne mogu živeti

Putovanje kose me je dovelo do ovih 2 proizvoda bez kojih ne mogu živeti

Pronalaženje "onaj" može biti dug i opasan put, znate da nešto posebno o čemu govorimo. To je savršen miks hidratacije, vlaga, konzistencija, miris, i tačka nakita koji šalje zadrhti od uzbuđenja iz vrhova vaših lokne na korijen vaše vlasište. Potraga za svoj sveti gral može biti nedostižan, frustrirajuće, i kao i svaki dobar odnos, potrebno je mnogo rada. Svi smo otkrili da je jedan poseban proizvod ne možemo živjeti bez njega, ali imam dva! Evo malo vrhunac u moje putovanje u pronalaženju savršene proizvode za mene.

Moje putovanje je bio opasan onaj koji zaista ne dolazi u plodom dok sam bio u mojim ranim 20-a. Da, moja kovrče nisu dobili odgovarajuću hidrataciju ili TLC za jako dugo vremena. Blame ga na činjenicu pokret prirodna kosa sama po sebi predstavlja novu revoluciju koja je otvoreno se govori izvan manjinskih kultura. Moja mlađa sestra mi je prvi put predstavljen na Kinky Curly i zaljubila sam se u sa mirisom i život je doveo do moje kovrče. Ono što je ovaj izdvaja je korijen marshmallow koji doslovno tjera moje miris kose poput bombona i mi se svidjelo. Kao što sam eksperimentisao i napredovao uključivanjem više proizvoda u moj režim kosu shvatila sam da mi je potrebno više, jer u svijetu je kovrčava djevojka, pronalaženje hit na prvoj vožnji u pregib svijet nikada nije dovoljno jako.

load...

Onda nakon mnogo godina puštajući Target imaju svoj novac, konačno sam pronašao svoj sveti gral kad sam pretrčala Mješoviti Chicks ispire sa kose. To je bez alkohola, lagan i doslovno tjera mi je kosa kao da je stilu profesionalni. Dvije stvari koje prvi uhvatio moju pažnju je da je to bila životinja okrutnost besplatno. Drugo, sam bi-rasne kovrdžava i to je kreirao dva mješoviti žene koje razumiju moju kosu borbi. Budući da sam crn i meksički moja kosa je gusta, kovrdžava, a ovisno o dan-izgleda kao da ran glavu kroz tumbleweed. Mješoviti Chicks donosi moja definicija kosu i vlage to me čini radujem svake sedmice za pranje dan. Dva ključna sastojaka, Amodimethicone i Infusium 23 pružaju visok nivo uslovljavanja i mi ne ode sa masnim pregib ili teške kovrče. Koristio sam ovaj proizvod za otprilike sada godinu dana i dok sam eksperimentirati s drugim proizvodima kao pomoć pri frizziness ili hidrataciju, ne koristite druge Leave-In-uređaji, našao sam taj!

U 26, našao sam sveti gral kasno u životu, to je podsjetnik da je ljubav nema rok trajanja. Ovi proizvodi su posebni zbog svoje sposobnosti da se osećam sigurno i me ohrabruje da prihvate moje kovrče.

Koje proizvode voliš i ne mogu živjeti bez? Dijeliti svoj sveti gral sa nama u nastavku. 

load...